Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

Σήμερα με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, του πλανήτη της απόδρασης, της χαλάρωσης και της εσωτερικής ειρήνης, ταξιδάκια, έξοδοι και βόλτες θα προσδώσουν χαρά στη μέρα σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

Σελήνη στον Τοξότη

Γιορτές με βόλτες, ταξίδια και χαρούμενες επαφές! Με τη Σελήνη σήμερα στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη του ζωδιακού, η διάθεσή σου φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί με χαρά τα Χριστούγεννα παρά τα όσα δεν θα παύουν να σε απασχολούν. Μια βόλτα στην αγορά και στους στολισμένους δρόμους για ψώνια και δώρα ή να πιεις καφεδάκι, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με τους άλλους θα σε κάνει να νιώσεις εσωτερικά σαν ένα μικρό χαρούμενο παιδί.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Τα προηγούμενα Χριστούγεννα σου έδωσα την καρδιά μου, αλλά φέτος λέω να τη δώσω σε κάποιον ξεχωριστό! Οι σχέσεις αυτές τις μέρες έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Σε όσες εξ αυτών το τζάκι της αγάπης και του σεβασμού έχει σβήσει, θ' αρχίσουν να πουντιάζουν από το κρύο της έλλειψης εμπιστοσύνης, της απογοήτευσης και της καταπίεσης και ίσως πέσουν τίτλοι τέλους. Σε οικονομικά θέματα, χρειάζεται προσοχή για να μην συμπαρασυρθείς από ξαφνικές και σαρωτικές χιονοστιβάδες.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Ένα ταξιδάκι μπορεί να διώξει τη μελαγχολία! Με τον Ερμή στον κατηφή Αιγόκερω οι σκέψεις σου μοιάζουν στο χειμωνιάτικο καιρό και συχνά είναι καταθλιπτικές. Όμως, σήμερα με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της απόδρασης, της χαλάρωσης και της εσωτερικής ειρήνης, ταξιδάκια, έξοδοι και βόλτες θα προσδώσουν χαρά στη μέρα σου. Επίσης, σήμερα μπορείς να γράψεις ευχετήριες κάρτες, να ταξιδέψεις στα ορεινά, να επισκεφτείς πνευματικούς ανθρώπους ή χώρους, να διαβάσεις θρησκευτικά κείμενα και να κανονίσεις γιορτινές συναντήσεις με μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του 1ου δεκαημέρου και Αιγόκερως, Ταύρος, Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου.

Αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ή έχεις κάποιο πλανήτη ή αστρολογικό σημείο σε αυτά τα ζώδια μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα είναι πιθανές ξαφνικές και εκρηκτικές καταστάσεις.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν κανονίσεις κάποιο ταξιδάκι ή βόλτα και αποφύγεις την υπερβολή παντού – από τα ψώνια μέχρι τη διασκέδαση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved