Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/12;

Στις 10:58 η ευρηματική και βαθιά ερωτική Σελήνη στον Σκορπιό συναντά την Αφροδίτη και θα έχεις τη διάθεση να δώσεις έμφαση στον έρωτα, την ομορφιά, την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/12;

Σελήνη στον Σκορπιό

Όταν δεν μπορείς να πιστέψεις στα μάτια σου μπορείς να εμπιστευτείς πάντα το ένστικτό σου! Η σημερινή μέρα έχει ένα μυστήριο, όπως όταν καθόσουν μικρός στα πάτωμα και κοίταγες τη φάτνη, τα λαμπάκια και το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένιωθες ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και εξαιρετικά δυνατό από αυτό που τα μάτια σου μπορούν να δουν. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις θα έχεις τη διάθεση ντεντέκτιβ, όπως όταν έψαχνες να βρεις την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη ή ανοιγόκλεινες ξανά και ξανά τη μουσική χριστουγεννιάτικη κάρτα και μη βλέποντας το μηχανισμό της αναρωτιόσουν πως συμβαίνει.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Στις 10:58 η ευρηματική και βαθιά ερωτική Σελήνη στον Σκορπιό συναντά την Αφροδίτη και θα έχεις τη διάθεση να δώσεις έμφαση στον έρωτα και την ομορφιά και να ασχοληθείς με πράγματα που σου προκαλούν βαθιά ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Στις 12:29 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον ανατρεπτικό Υδροχόο δείχνει ότι η μέρα έχει γεγονότα που ίσως σε αναστατώσουν ή σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα ενώ απρόβλεπτες ενέργειες ή κινήσεις που θα σοκάρουν ίσως αφήσουν το σημάδι τους στην σημερινή μέρα. Το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα δείχνοντας ότι η μέρα έχει και πολύ πάθος. Μέσα από ερωτικές ή μυσταγωγικές καταστάσεις θα αναδυθούν έντονα συναισθήματα. Σε κάποια ζητήματα θα αναγνωρίσεις τα απόλυτα σημάδια ενός τέλους που έρχεται.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr , μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν είσαι οπλισμένος/η με ισχυρή θέληση και μαχητικότητα και δεν αφήσεις τον αρνητισμό να σε κυριαρχήσει και τη ζήλια να σε τυφλώσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved