Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/12;

Το βράδυ το τρίγωνο Σελήνης – Άρη ευνοεί να φυσήξει αέρας ανανέωσης στις σχέσεις σου και να χαρείς κοινωνικές και αισθηματικές στιγμές χαράς και ευτυχίας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/12;

Σελήνη στο Ζυγό

Όποιος δεν σε αντέχει στα δύσκολά σου τότε δεν σε αξίζει και στα καλύτερά σου! Νωρίς το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν είτε σχέσεις και συνεργασίες είτε κάποια συμφωνία ή αντιδικία. Γύρω στις 18:36 με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη ίσως αισθανθείς μια δυσκολία στο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, καθώς θα νιώθεις κάποια απόσταση από το σύντροφό σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Ωστόσο, το βράδυ το τρίγωνο Σελήνης – Άρη ευνοεί να φυσήξει αέρας ανανέωσης στις σχέσεις σου και να χαρείς κοινωνικές και αισθηματικές στιγμές χαράς και ευτυχίας.

300x250px astrology

Ο ανάδρομος Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 12η μοίρα

Αλλαγές ζωής, σκοπού και πεπρωμένου! Η εκρηκτική όψη μεταξύ του ορμητικού Ουρανού στον Κριό με τον υπεύθυνο για πάσης φύσεως «ανακατασκευές ζωής» Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ξαφνικές αλλαγές και «ξεκαθαρίσματα», που φοβίζουν ή απαιτούν μεγάλη ψυχική δύναμη προκειμένου να μπει τέλος σε μια επώδυνη κατάσταση της ζωής σου και αργά και σταθερά να οικοδομηθεί κάτι νέο.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου.

Αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος ή έχεις κάποιον πλανήτη ή αστρολογικό σημείο σε αυτά τα ζώδια και μεταξύ της 9ης και 15η μοίρας ξαφνικά γεγονότα θα πυροδοτήσουν ζητήματα που σιγοβράζουν εδώ και καιρό.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν επιλέγεις να είσαι κοντά σε ανθρώπους που αποδέχονται το παρελθόν σου, σε υποστηρίζουν στο παρόν, σε αγαπούν και σε ενθαρρύνουν για το μέλλον.

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/181587034&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved