Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/12;

Με τη Σελήνη στο μεταβλητό και προνοητικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να αρχίσεις από τώρα να προβαίνεις σε αλλαγές τόσο στο διαιτολόγιο όσο και στο ωράριο εργασίας σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/12;

Σελήνη στην Παρθένο

Ε-ε-έρχονται! Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα! Με τη Σελήνη στο μεταβλητό και προνοητικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να αρχίσεις από τώρα να προβαίνεις σε αλλαγές τόσο στο διαιτολόγιο όσο και στο ωράριο εργασίας σου όσο και στο πρόγραμμα των καθημερινών δραστηριοτήτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Έρχονται οι τρεις μάγοι με τα δώρα! Τόσο στον υλικό τομέα όσο και στον αισθηματικό η ιδεαλιστική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα υπόσχεται χαρές και απολαύσεις που χωρίς να είναι υπερβολικές θα αναδείξουν την ποιότητα την σχέσεών σου και θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά στο ουσιαστικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Ήλιος στον Τοξότη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Δία στον Λέοντα

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει και απλώνεται παντού! Με το θετικό και γενναιόδωρο τρίγωνο Ηλίου – Δία το βλέμμα σου θα γεμίσει από εικόνες ζωηρές, χαρούμενες και εορταστικές! Εκδηλώσεις, κληρώσεις, και ευχάριστα γεγονότα σε χώρους που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την άθληση, το εξωτερικό και με χριστουγεννιάτικους προορισμούς, υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές χαράς και διασκέδασης!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων γεννημένος στις αρχές του γ' δεκαημέρου ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να κάνεις πράγματα που θα κάνουν το Σαββατοκύριακό σου μαγικό και θα φέρουν αγάπη, χαρά και πολλά χαμόγελα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved