Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, ευχάριστες ειδήσεις και χαρμόσυνα νέα τονίζουν το εορταστικό κλίμα των ημερών και ενθαρρύνουν ιδέες για ταξίδια, προσκλήσεις για διασκέδαση και πάσης φύσεως εξορμήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη

Ακολούθησε το φωτεινό αστέρι που ρίχνει φως στη ζωή σου! Με τη Σελήνη στο δυνατό, δημιουργικό και λαμπερό ζώδιο του Λέοντα σε θετική όψη με τον ενθουσιώδη Ήλιο στον Τοξότη, σήμερα επικέντρωσε το βλέμμα σου στο φωτεινό άστρο που σε οδηγεί στην χαρά, τον έρωτα και την ανάπτυξη!
Καταστάσεις που σχετίζονται με την διεύρυνση ιδεών και γνώσεων, φιλοσοφιών και πνευματικών διδασκαλιών όπως και με το εξωτερικό, τον αθλητισμό ή νομικά ζητήματα μπορούν να έχουν θετική προοπτική σήμερα.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Τοξότη πλησιάζει σε όψη τρίγωνου το Δία στο Λέοντα

Ντιν - νταν - ντον χαράς! Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, ευχάριστες ειδήσεις και χαρμόσυνα νέα τονίζουν το εορταστικό κλίμα των ημερών και ενθαρρύνουν ιδέες για ταξίδια, προσκλήσεις για διασκέδαση και πάσης φύσεως εξορμήσεις. Στις επάλξεις θα είναι επαφές με ταξιδιωτικά γραφεία, πανεπιστήμια, εκκλησίες, δάσκαλους και πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας.

Η τύχη σήμερα είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του β' και του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα, αν ασχοληθείς με πράγματα που ακόμα και σε μια σκοτεινή περίοδο ζωής δεν παύουν να αποτελούν τη φλόγα που φωτίζει το δρόμο σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved