Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Με τη Σελήνη σήμερα στο θετικό ζώδιο του Λέοντα, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, η φλόγα για έρωτα ανάβει, ενώ ευκαιρίες για φλερτ, χαρά και στιγμές πάθους θα σε κάνουν να λάμπεις από χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Σελήνη στον Λέοντα

Εορταστικό κλίμα με χαρούμενη διάθεση! Με τη Σελήνη σήμερα στο θετικό ζώδιο του Λέοντα, η διάθεσή σου αλλάζει και γίνεσαι πιο εξωστρεφής, πιο χαρούμενος και πιο δημιουργικός. Η φλόγα για έρωτα, είτε είσαι σε σχέση είτε σε αναζήτηση, ανάβει και ευκαιρίες για φλερτ, χαρά και στιγμές πάθους θα σε κάνουν να λάμπεις από χαρά. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει ότι ο ενθουσιασμός για γνώση, ταξίδια, διασκέδαση θα ανοίξει πόρτες με θετικές και ευοίωνες προοπτικές! Καλή μέρα είτε για να στολίσεις το χριστουγενιάτικο δέντρο είτε για να διακοσμήσεις ένα χώρο ή το μπαλκόνι σου με μπάλες, γιρλάντες και λαμπάκια!

300x250px astrology

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Έρωτες που αντέχουν στο χρόνο! Με την Αφροδίτη από σήμερα, 10/12 ως και τις 3/1, στο σοβαρό και μετρημένο ζώδιο του Αιγόκερω, τόσο σε αισθηματικά όσο και οικονομικά θέματα θα είσαι επιφυλακτικός και πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Οι επιλογές σου θα γίνονται με πιο αυστηρά κριτήρια, ενώ θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος παρά να μπεις σε μια σχέση χωρίς σοβαρές προοπτικές. Σε συνεργασίες και σχέσεις καθώς και σε οικονομικές συμφωνίες το ζητούμενο θα είναι η σταθερότητα και η ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν την υποδεχτείς με χαρά και χαμόγελο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved