Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/12;

Σήμερα είναι μια θαυμάσια μέρα για να δείξεις ενδιαφέρον για μια πνευματική ασχολία, να κάνεις ένα ταξίδι, να έχεις μια ευχάριστη έξοδο αλλά και να δώσεις χρόνο σε ό,τι κάνει τη μέρα σου εύθυμη και ευχάριστη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/12;

Σελήνη στον Καρκίνο

Η πιο δύσκολή μάχη στη ζωή σου είναι όταν πρέπει να παλέψεις ανάμεσα σε αυτό που νιώθεις και αυτό που πρέπει! Με τη Σελήνη στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου σε δυσαρμονικές όψεις με τον εξουσιαστικό Πλούτωνα και τον αντιδραστικό Ουρανό σήμερα ίσως νιώσεις ότι αυτό που ζεις δεν είναι αυτό με το οποίο νιώθεις καλά, αλλά αυτό που χρειάζεται να γίνει. Κι ως εκ τούτου, είναι πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα, εντάσεις και δύσκολες συναισθηματικές αποφάσεις.

300x250px astrology

Ο Δίας στο Λέοντα γυρνά ανάδρομος

Η τύχη δεν σε εγκαταλείπει. Σου δίνει χρόνο για να την υποδεχτείς με μεγαλύτερη σιγουριά για αυτά που θέλεις! Από σήμερα, 8/12/2014 και ως τις 8/4/2015 ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα είναι ανάδρομος και ως εκ τούτου θα αισθανθείς την ενέργεια της ανάπτυξης και της αύξησης να «παγώνει» ή να μην φέρνει αποτελέσματα. Κι ιδιαίτερα σε προσπάθειες που σχετίζονται με δημιουργικές ασχολίες, χόμπι, έρωτά ή παιδιά. Αξιοποίησε αυτή την περίοδο για να επανεξετάσεις τα θέλω σου σε σχέση με τους παραπάνω τομείς, αλλά και να προετοιμαστείς ώστε στο δεύτερο κύκλο του ορθόδρομου Δία να μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά του στο μάξιμουμ.

Ο Ήλιος σε όψη συνόδου με τον Ερμή στην 16η μοίρα του Τοξότη

Ενθουσιασμός, γνώση, χαρά και διασκέδαση! Λίγο πριν την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία, ο Ήλιος και ο Ερμής –που βρίσκονται στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνάει ο Δίας– πραγματοποιούν μια θετική και ευνοϊκή σύνοδο! Ως εκ τούτου, σήμερα είναι μια θαυμάσια μέρα για να ασχοληθείς με ό,τι σχετίζεται με άθληση, να δείξεις ενδιαφέρον για μια πνευματική ασχολία, να κάνεις ένα ταξίδι, να έχεις μια ευχάριστη έξοδο αλλά και να δώσεις χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει την ημέρα σου εύθυμη και ευχάριστη!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του 2ου δεκαημέρου και Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, χαρούμενη και δημιουργική εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved