Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/12;

Με τη Σελήνη σήμερα στον Ταύρο, η επιθυμία να γίνουν τα πράγματα πιο ήρεμα είναι έντονη και η προσοχή σου στρέφεται σε ό,τι σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια ή ευχαρίστηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/12;
300x250px astrology

~Σελήνη στον Ταύρο~

Έχε ηρεμία και απόλαυσε τη μέρα! Με τη Σελήνη σήμερα στον Ταύρο η επιθυμία να γίνουν τα πράγματα πιο ήρεμα και με τάξη είναι πιο έντονη. Συγχρόνως, η προσοχή σου στρέφεται ό,τι σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια ή να πάρεις ευχαρίστηση. Ως εκ τούτου, χρηματικές απολαβές και συναισθηματικά θέματα αλλά και ό,τι σχετίζεται με το φαγητό, τον έρωτα και την τέχνη θα είναι ανάμεσα στα ζητήματα με τα οποία θα καταπιαστείς σήμερα.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Δία~

Μέρες χαράς, ευτυχίας και τύχης! Μια από τις πιο τυχερές όψεις του μήνα, το πύρινο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, κορυφώνεται αύριο και υπόσχεται χαρές και δώρα τόσο στον έρωτα όσο και στο χρήμα. Συνεργασίες, ενώσεις, ερωτικά ειδύλλια, χαρούμενα, πολιτιστικά και ευτυχή γεγονότα θα είναι στα φόρτε τους, ενώ ευνοούνται πάσης φύσεως δράσεις για οικονομική επέκταση, αφού το σύμπαν υπόσχεται εύνοια σε χρηματικά ζητήματα. Ευχάριστα πράγματα θα συμβούν! Πίστεψέ το!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179752410&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του α' δεκαημέρου και Τοξότης, Λέων, Κριός γεννημένος είτε στα τέλη του β' είτε στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179752410&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για υποθέσεις οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως, καθώς υπόσχεται και στους δύο τομείς χαρά και ευτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved