Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/11;

Mε προσπάθεια, δραστηριοποίηση και αντοχή στα εμπόδια, το ταξίδι προς τα όνειρα σου και όσα σου προσφέρουν ανακούφιση, λύτρωση και ηρεμία στη ζωή μπορούν να επιτευχθούν!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Τα συναισθήματα είναι σαν τα κύματα, δεν μπορείς να τα εμποδίσεις να έρχονται αλλά μπορείς να διαλέξεις με ποιο θα σερφάρεις.
Σήμερα διάλεξε την ελπίδα!!! Ο Νοέμβριος κλείνει αυλαία με τη Σελήνη στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, τους Ιχθύες το ζώδιο της ελπίδας, σχηματίζοντας θετικές όψεις τόσο με τον δραστήριο Άρη στο φιλόδοξο Αιγόκερω όσο και με τον επίμονο Κρόνο στον ισχυρό Σκορπιό. Ως εκ τούτου, η εσωτερική σου αίσθηση θα είναι ότι, με προσπάθεια, δραστηριοποίηση και αντοχή στα εμπόδια, το ταξίδι προς τα όνειρα σου και όσα σου προσφέρουν ανακούφιση, λύτρωση και ηρεμία στη ζωή μπορούν να επιτευχθούν!

300x250px astrology

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα~

Ο νους εύκολα απατάται και κάνει λάθη! Ο Ερμής, που στην αρχαία μυθολογία ήταν ο θεός των κλεφτών, της πονηριάς και του εμπορίου πλησιάζει σε δυσαρμονική όψη τον απατηλό Ποσειδώνα δείχνοντας ότι αυτές τις ημέρες λόγια και κινήσεις μπορεί να σε πλανέψουν, να σε εξαπατήσουν ή να σε αποπροσανατολίσουν, Μετακινήσεις μπορεί να γίνουν επικίνδυνες από λάθη, μπερδέματα αλλά και μη νόμιμες ή ηθικές ενέργειες. Ευνοούνται αντιγραφές, φωτοκόπιες, γραφικοί σχεδιασμοί και λεκτικοί ακροβατισμοί.

~Ο Άρης πλησιάζεις σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο~

Με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις ό,τι είναι σημαντικό για σένα! Με τον πλανήτη της δράσης στον Αιγόκερω, τη θέση έξαρσης του, οι κινήσεις σου στοχεύουν στην εξέλιξή, στην επαγγελματική σταδιοδρομία ή την αναγνώρισή σου, ιδιαίτερα σε τομείς που για σένα η εκτίμηση και ο σεβασμός των άλλων είναι σημαντικός. Η θετική όψη με τον Κρόνο που κορυφώνεται αύριο δείχνει ότι μέσα από σταθερές, συντονισμένες και στοχευμένες κινήσεις μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα. Ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Πρόσεχε ψέματα, λάθη, απατηλές υποσχέσεις και μην παρασυρθείς σε παράνομες δραστηριότητες αν είσαι Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Κυριακή αν θυμάσαι ότι η ζωή μοιάζει σαν ταξίδι με καράβι. Και ως εκ τούτου, πότε θα συναντάς μπουνάτσα, πότε θαλασσοταραχή, πότε καταιγίδα και πότε λιακάδα. Εσύ ρύθμιζε τα πανιά και προχώρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved