Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/11;

Ομαδικές δραστηριότητες θα προσφέρουν θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν μετριαστούν οι υπερβολές για χάρη εντυπωσιασμού ή ικανοποίησης του ενός...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/11;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Μια ανάποδη μέρα δε σημαίνει μια κακιά ζωή. Η μέρα ξεκινά με την κοινωνική Σελήνη στον Υδροχόο να ευνοεί να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η αντίθεση της Σελήνης στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Δία στις 11:06 δείχνει ότι ομαδικές δραστηριότητες θα προσφέρουν θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν μετριαστούν οι υπερβολές για χάρη εντυπωσιασμού ή ικανοποίησης του ενός. Το απόγευμα στις 19:14 η αντιδραστική και αποκαλυπτική Σελήνη συναντά τον περιοριστικό Κρόνο και δυσάρεστα γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με ένα τέλος ίσως προκαλέσουν σοκ ή ανατροπές.

~Ο Ερμής στον Τοξότη 28/11 – 17/12~

Σκέψου μεγαλόπνοα, πρόσεχε τον φαφλατά! Από σήμερα 28 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στον εύθυμο Τοξότη και ο νους σου θα είναι στις γιορτές και σε μετακινήσεις που συνδέονται με διασκέδαση, χαρά και με το εξωτερικό. Ο ενθουσιασμός για ιδέες και προτάσεις θα είναι τόσο μεγάλος που κάποιες φορές δεν θα μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και ιδιαίτερα για πρακτικά θέματα. Συγχρόνως, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια θα προσφέρουν αισιοδοξία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς αντίκρισμα. Έτσι, μεταξύ 28/11 και 17/12 μην εμπιστεύεσαι λόγια αλλά πράξεις. Το χιούμορ, η φιλοσοφική διάθεση και θετικά οράματα θα είναι στην ημερήσια διάταξη, όπως και ευχάριστες συναντήσεις και επαφές με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν θυμάσαι ότι το καλό πάντα νικά το κακό. Ξεκίνα από τις σκέψεις σου, αλλάζοντας τις αρνητικές με ρεαλιστικές, θετικές και εποικοδομητικές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179009090&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved