Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

Σήμερα, πιθανόν να βρεθείς σε χώρους που έχουν σχέση με ομάδες και παρέες, ενώ μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με τον ηλεκτρισμό και την τεχνολογία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Αν θέλεις διαφορετικά αποτελέσματα, πρέπει να κάνεις μια διαφορετική επιλογή από ότι έκανες ως τώρα! Με τη Σελήνη στον επαναστάτη και εκσυγχρονιστή Υδροχόο σήμερα ίσως αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις από τις δαγκάνες του συντηρητισμού και να πράξεις με έναν εντελώς νέο τρόπο, προκειμένου να πνεύσει άνεμος ανανέωσης στη ζωή σου. Πιθανόν να βρεθείς σε χώρους που έχουν σχέση με ομάδες και παρέες, ενώ μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με τον ηλεκτρισμό και την τεχνολογία.

300x250px astrology

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό~

Κεραυνοβόλα, ανέλπιστα, συναρπαστικά! Σήμερα ο έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις! Και μάλιστα με πρόσωπο που θα εκπλαγείς ή στο πιο απίθανο μέρος και με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο. Η ευτυχία μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα από τη μια στιγμή στην άλλη. Στις επάλξεις, θα είναι ασυνήθιστα ερωτικά ειδύλλια, νέες συνεργασίες, ξαφνικά δώρα, «τρελές» οικονομικές προσφορές και απρόσμενες χρηματικές απολαβές.

~Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Είναι όλα τόσο όμορφα όσο φαίνονται; Με τον Ήλιο στον αισιόδοξο Τοξότη η θετική ενέργεια στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα ενισχύει την περιπέτεια, την γνώση και τη διασκέδαση. Όμως η σημερινή του όψη με τον θολό και πλανερό Ποσειδώνα δείχνει ότι καλό είναι να προσέχεις! Κι ιδιαίτερα, σε επαγγελματικά θέματα και ζητήματα που έχουν σχέση με αθλητισμό, εκπαίδευση, εξωτερικό, μετακινήσεις ή διασκέδαση καθώς αναμένονται επικίνδυνες και νεφελώδεις καταστάσεις.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του α' δεκαήμερου ενώ ανέλπιστα δώρα στον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα βρέχει το σύμπαν αν είσαι Κριός γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Πρόσεχε αν είσαι Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος του α' δεκαημέρου μπερδέματα, μη ηθικές ή παράνομες ενέργειες, εξαπατήσεις και κάθε λογής «υποσχετικές».

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν αποφύγεις την επανάληψη. Τόλμησε να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό σε οτιδήποτε – από το φαγητό και την καθημερινή σου ρουτίνα μέχρι τον έρωτα και το χρήμα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/178871305&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved