Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και το κλίμα είναι ευνοϊκό για να διασκεδάσεις με φίλους ενώ νέες ιδέες θα ανοίξουν πόρτες στη χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

~Σελήνη στον Αιγόκερω – Σελήνη στον Υδροχόο~

Η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει! Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα η επιμονή, η οργάνωση και ο προγραμματισμός μπορούν να φέρουν αποτελέσματα σε τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ενδέχεται να σε απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα αλλά και ζητήματα ή επαφές που σχετίζονται με ανωτέρους σου, προϊσταμένους διευθυντές, δημόσιους λειτουργούς, ή άτομα με κύρος. Στις 21:22 το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα νιώσεις την ελευθερία να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για να διασκεδάσεις με φίλους ενώ νέες ιδέες θα ανοίξουν καινούριες πόρτες στη χαρά.

300x250px astrology

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Συζητήσεις και ειδήσεις που προκαλούν καυστική κριτική! Δυσκολίες στην επικοινωνία, πνευματική κούραση και νοητικό μπλοκάρισμα υποδεικνύει η σημερινή σύνοδος Ερμή - Κρόνου. Χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, ενώ είναι πιθανές ταλαιπωρίες από προβλήματα ή μποτιλιαρίσματα στους δρόμους. Επιφανή πρόσωπα ίσως αποτελέσουν αιτία για καυστικά σχόλια.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε τρίγωνο τον Ουρανό~

Εκπλήξεις και ανέλπιστες εξελίξεις σε σχέση με τον έρωτα και το χρήμα! Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, αυτές τις μέρες αέρας ανανέωσης μπορεί να φυσήξει στην ερωτική σου ζωή. Κεραυνοβόλοι έρωτες, σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ξαφνικά δώρα και καινούργιες συνεργασίες θα είναι στις επάλξεις.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα~

Τα φαινόμενα απατούν! Ομίχλη θα σκεπάζει σήμερα και αύριο γεγονότα και πρόσωπα που σχετίζονται με γνώση, δικαιοσύνη, άθληση, διασκέδαση ή με το εξωτερικό. Πρόσεχε μην παρασυρθείς ή εξαπατηθείς από άτομα με ασυνεπή ή ανεύθυνη συμπεριφορά.

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου, αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του γ' δεκαημέρου ή Τοξότης, Κριός, Λέων γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, το μυστικό για μια υπέροχη μέρα είναι να συνεχίζεις να κοιτάς ψηλά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/178713291&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved