Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

Το απόγευμα που η Σελήνη συναντά το νεφελώδη και χαοτικό Ποσειδώνα, καλύτερα απέφυγε πρακτικής φύσεως θέματα και ασχολήσου με ό,τι κάνει καλό στο πνεύμα, την ψυχή και τη διάθεσή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Χαμογέλα, ζήσε, αγάπα! Η μέρα ξεκινά με την εγκάρδια και γεμάτη αυτοπεποίθηση Σελήνη στον Λέοντα να δίνει θετικό σήμα για αθλοπαιδιές, δημιουργικές ασχολίες, εξωστρεφείς δραστηριότητες και να κλείνει το μάτι στον έρωτα.

300x250px astrology

~Σελήνη στην Παρθένο~

Βάλε σε τάξη το χάος και μετά κάνε οτιδήποτε σε ευχαριστεί! Στις 9:08 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στην πρακτική και μανιώδη με την καθαριότητα Παρθένο και ακόμα και αν δεν ασχοληθείς με το συμμάζεμα του σπιτιού ή του χώρου σου θα έχεις ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη σκέψεις, συναισθήματα ή άλλα ζητήματα. Ωστόσο, το απόγευμα λόγω του ότι η Σελήνη συναντά σε δυσαρμονική όψη τον νεφελώδη και χαοτικό Ποσειδώνα που προμηνύει μπερδέματα και προβλήματα, καλύτερα απέφυγε πρακτικής φύσεως θέματα και ασχολήσου με ό,τι κάνει καλό στο πνεύμα, την ψυχή και τη διάθεσή σου.

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα~

Για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση! Το «αδύνατο» και το «ακατόρθωτο» είναι λέξεις που απεχθάνεται ο ευρηματικός Ερμής στο Σκορπιό. Και η θετική όψη που σχηματίζει με τον ισχυρό Πλούτωνα τονίζει τόσο την επιμονή του όσο και τις διαισθητικές ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του. αυτές τις ημέρες να βρεις εξαιρετικά δυνατές απαντήσεις σε ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα αλλά και σε άλλα θέματα που η πορεία τους μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου.

Η τύχη είναι ιδιαίτερα με το μέρος σου αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως ή Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο αν το περάσεις με άτομα που σε αγαπούν, σε κάνουν χαρούμενο και μαζί τους νιώθεις ότι γίνεσαι καλύτερος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved