Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, απρόβλεπτες ενέργειες θα ξαφνιάσουν ή θα ανατρέψουν δεδομένα, ιδιαίτερα σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα ή πρόσωπα εξουσίας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

~Σελήνη στο Λέοντα~

Μην αφήνεις κανέναν να περπατήσει στην καρδιά σου με τις άσχημες και κακές σκέψεις του, ούτε καν τον εαυτού σου! Η μέρα ξεκινά με την αισιόδοξη Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ερμή στον σκοτεινό Σκορπιό. Έτσι, ενώ θα έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν ή θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάτι που θέλεις, αρνητικές σκέψεις ή ειδήσεις θα σου σκάβουν τον λάκκο. Ευτυχώς, από το βράδυ, η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ανοίγει χώρο σε θετικές ιδέες και ευνοεί χαρούμενες ασχολίες μαζί με άλλους.

300x250 10 NIKOL

~Άρης τετράγωνο με Ουρανό~

Ξαφνικές πτώσεις και απότομες αλλαγές! Απρόσμενες και απρόβλεπτες ενέργειες θα ξαφνιάσουν ή θα ανατρέψουν δεδομένα, ιδιαίτερα, σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα ή πρόσωπα εξουσίας. Έξτρα προσοχή συνιστάται σε ό,τι σχετίζεται με μηχανές, ιντερνέτ, υπολογιστές, ηλεκτρισμό, αεροπλάνα. Πιθανές βλάβες, εκρήξεις, βραχυκυκλώματα, διακοπές ρεύματος, ατυχήματα, έντονα καιρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις και ισχυροί άνεμοι.

~Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο~

Αν κάποιος πραγματικά θέλει να είναι μέρος της ζωής σου, τότε θα κάνει σοβαρή προσπάθεια για να είναι σε αυτή, χωρίς δικαιολογίες και χωρίς εξαιρέσεις! Η σύνοδος Αφροδίτης (σχέσεις) – Κρόνου (περιορισμός, σεβασμός) είναι μια αντιφατική όψη που μπορεί να λειτουργήσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά, αφού στη διάρκεια της επιρροής της σε θέματα σχέσεων μπορείς είτε να κερδίσεις έναν άνθρωπο για μια ζωή είτε να πάρεις ένα μάθημα για μια ζωή! Όλα θα κριθούν από την εμπειρία και την ύπαρξη ή μη αμοιβαίου σεβασμού και επιμονής. Μεγάλη προσοχή απαιτούν τα οικονομικά θέματα!

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Δία~

Να χαίρεσαι, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα! Ζητήματα και πρόσωπα που σχετίζονται τόσο με αισθηματικά και οικονομικά θέματα όσο και με υποθέσεις ζωής ή θανάτου, κρυφές, ψυχικές ή αινιγματικές, ίσως αρχίσουν να έχουν θετικές προοπτικές. Μην τις αφήσεις όμως να παραφουσκώσουν τις προσδοκίες σου! Προτίμησε το «συγκρατημένα αισιόδοξα»!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' και β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν δεν προσπαθείς να χτίσεις μια νέα σχέση με τα ίδια τούβλα που μια προηγούμενή σου γκρεμίστηκε!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176703074&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}


Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved