Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

Το υδάτινο τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ηρεμία, θεραπεία και μπουνάτσα στην ψυχή σου μέσα από μηνύματα, επαφές, νοητικές δραστηριότητες και μετακινήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Τα δάκρυα είναι λέξεις που η καρδιά δεν μπορεί να πει! Σήμερα με την υδάτινη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο σε δυσμενείς όψεις με τους «βαρείς» πλανήτες, Ουρανό και Πλούτωνα, η περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα είναι συγκινησιακά φορτισμένη. Ωστόσο, το βραδινό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου δείχνει ότι θα κλείσεις τη μέρα σου νιώθοντας πιο χαρούμενος και δυνατός.

300x250 10 NIKOL

~Άρης σύνοδο με Πλούτωνα~

Παίρνοντας τα σκήπτρα! Έντονη ανάγκη για δύναμη, κυριαρχία και εξουσία δείχνει η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα και ως εκ τούτου θα υπάρχουν δριμείες εξελίξεις ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα, επιχειρηματικά σχέδια αλλά και όσον αφορά τα πολιτικά δρώμενα και τα πρόσωπα με ισχύ και επιρροή. Παιχνίδια εξουσίας, κρυφές ενέργειες και ισχυρές διεκδικήσεις. Προσοχή σε πτώσεις, προβλήματα με τα οστά, τα δόντια αλλά και το γενετήσιο ή απεκκριτικό σύστημα.

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα~

Νηνεμία μετά την τρικυμία! Το υδάτινο τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ηρεμία, θεραπεία και μπουνάτσα στην ψυχή σου μέσα από μηνύματα, επαφές, νοητικές δραστηριότητες και μετακινήσεις. Συγχρόνως, τόσο σήμερα όσο και αύριο το σύμπαν μπορεί να σου απαντήσει σε ό,τι ρωτάς και να σου δείξει το δρόμο προς τα όνειρα σου!

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν θυμάσαι ότι το να μαθαίνεις είναι ένα δώρο. Ακόμα και όταν δάσκαλος σου είναι ο πόνος!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/176362028&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved