Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/11;

Σήμερα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα, δηλώσεις και συνεντεύξεις θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής σου θα βρεθούν νέοι και έξυπνοι άνθρωποι...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/11;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Μην εμπιστεύεσαι τις λέξεις, μόνο τις πράξεις! Σήμερα η διάθεση είναι ομιλητική, αέρινη και κεφάτη αλλά και ανήσυχη, νευρική ή πειρακτική. Συζητήσεις και τηλεφωνήματα, δηλώσεις και συνεντεύξεις θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής σου ίσως βρεθούν νέοι και έξυπνοι άνθρωποι, οδηγοί και μετακινήσεις. Στις 12:20 το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον πλανερό Ποσειδώνα και τα άστρα σαν άλλη Κίρκη σε προειδοποιούν ότι σήμερα θα συναντήσεις «λέξεις - Σειρήνες». Μην τις ακούσεις, κάνει γρήγορο κουπί και απομακρύνσου!

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Δία~

Χειροκρότησε τη χαρά, απόφυγε την υπερβολή! Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στο Σκορπιό και του Δία στο Λέοντα που κορυφώνεται αύριο δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να το ρίξεις έξω. Έχε όμως στο νου ότι «εγκράτεια εστί ευδαιμονία και ελπίς αγαθή ταίς ψυχαίς των ανθρώπων*».

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του α' δεκαημέρου. Πρόσεξε τα «λόγια - δολώματα», ιδιαίτερα αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα, αν κάνεις κάτι ενδιαφέρον, χρησιμοποιήσεις τη γνώση, εκτιμήσεις το χιούμορ, αποφύγεις τις νευρικές κινήσεις και κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από άτομα που αγαπούν τις ανακατωσούρες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

* Η εγκράτεια δηλώνει ευτυχία και η ελπίδα είναι ωφέλιμη στις ψυχές των ανθρώπων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved