Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/11;

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον δυνατό και απόλυτο Σκορπιό, δώσε όλο σου το είναι για οτιδήποτε επιθυμείς και χάραξε εκ νέου τη μοίρα και το πεπρωμένο σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/11;

~Πανσέληνος στον Ταύρο~

Δώσου ολόψυχα σε ό,τι επιθυμείς βαθιά! Η 1η Παρασκευή του Νοέμβρη δονείται στην ισχυρή ενέργεια της Πανσελήνου που γίνεται στην 14η μοίρα του Ταύρου. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, το φεγγάρι του Νοεμβρίου ρίχνει φως στις ερωτικές και οικονομικές επιθυμίες σου. Και μάλιστα, στις πιο βαθιές και παθιασμένες, λόγω του ότι η Αφροδίτη αυτόν τον καιρό κινείται στον δυνατό και απόλυτο Σκορπιό! Έτσι, για οτιδήποτε επιθυμείς, δώσε όλο σου το είναι, αξιοποίησε τα πιο δυνατά σου χαρτιά και χάραξε εκ νέου τη μοίρα και το πεπρωμένο σου!

300x250 10 NIKOL

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη και θα νιώθεις ότι όταν γίνεται κάτι με αγάπη, όχι μόνο καρποφορεί αλλά γίνεται και ευχάριστα. Γύρω στις 12 το μεσημέρι η φιλήδονη Σελήνη στον Ταύρο συναντά τον πληθωρικό Δία και η διάθεση που θα επικρατεί για οτιδήποτε, από το φαγητό και τα ψώνια μέχρι τη μουσική και κάθε μορφή απόλαυσης θα είναι «θέλω κι άλλο». Το απόγευμα η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο και ίσως χρειάζεται να στερηθείς κάτι για να κάνεις κάτι άλλο που θες ή σου αρέσει.

Η τύχη είναι ιδιαίτερα με το μέρος σου αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική ημέρα αν με όλη τη δύναμη της ψυχής σου ριχτείς σε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει ώστε να κάνεις τη ζωή σου πιο χαρούμενη, όμορφη και ευτυχισμένη!

Άκουσε την ανάλυση των πλανητικών επιδράσεων σε όλα τα ζώδια για το επόμενο τριήμερο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/175766311&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved