Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/10;

Να έχεις μια εξαιρετική μέρα γιορτάζοντας την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ», την αντίσταση που απέδειξε ότι οι Έλληνες μπορούν να γυρίζουν τον τροχό της ιστορίας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/10;

~Σελήνη στον Τοξότη - Σελήνη στον Αιγόκερω~

Χρόνια κι αν φύγουν και διαβούν το φως της δόξας μένει! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη που ευνοεί τον κόσμο να βρεθεί στις πλατείες και τους δρόμους. Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι εισέρχεται στον Αιγόκερω που συμβολίζει το χρόνο και τις τιμές και ευνοεί να γίνει με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου. Τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες, επειδή ο Κρόνος που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη τον Αιγόκερω βρίσκεται στον Σκορπιό, πιθανόν να σε απασχολήσουν πάσης φύσεως πτώσεις, απώλειες, εγκληματικές ή σκοτεινές υποθέσεις αλλά και θέματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την οικονομική κρίση.

300x250 10 NIKOL

~Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Βρίσκοντας τον κήπο που οδηγεί στη λύτρωση! Σήμερα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό –το ζώδιο που συμβολίζει την ψυχική εμβάθυνση– σε θετική όψη με τον θεραπευτικό Ποσειδώνα, θα αισθανθείς την επιθυμία να ανοίξεις χώρο στην ψυχή σου για να κυλήσει η ενέργεια που θα σε βοηθήσει να ξανανιώσεις δυνατός και ισχυρός, μετά από μια περίοδο που ένιωσες τη ζωή σου να βαλτώνει και το σώμα σου να φοράει μολυβένια παπούτσια.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων των τελευταίων ημερών, Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr σήμερα μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα γιορτάζοντας την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ», την αντίσταση που απέδειξε ότι οι Έλληνες, γόνοι θεών και ηρώων, μπορούν να γυρίζουν τον τροχό της ιστορίας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved