Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/10;

Ο έρωτας μπορεί να σε «ταξιδέψει» αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε εξιδανικεύσεις, αν θαμπωθείς από την επιφάνεια των πραγμάτων και δεν δεις κάτω από αυτήν!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/10;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Γιουπιιι!!! Με επιφωνήματα χαράς, αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης ξεκινά η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας αφού η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, το πιο χαρούμενο και τυχερό ζώδιο του ζωδιακού,. Όχι, δεν πέρασε η οικονομική κρίση ούτε όλα τα προβλήματα του κόσμου λύθηκαν. Απλά, η Σελήνη στον Τοξότη εστιάζεται πάντα σε ό,τι καλό μπορεί να γίνει και έτσι έχει το χάρισμα να έλκει χαρά και να την πολλαπλασιάζει!

300x250 10 NIKOL

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Μην ερωτεύεσαι αυτόν που λέει, αλλά αυτόν που κάνει τα πιο όμορφα πράγματα! Σήμερα κορυφώνεται η συναρπαστική και ερωτική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα που στόχο έχει να ρίξει λίγη χρυσόσκονη χαράς και μαγείας στη ζωή σου. Δώρα, ευτυχή γεγονότα, καλλιτεχνικά, μουσικά ή θεατρικά δρώμενα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από αισθηματικής πλευράς, ο έρωτας μπορεί να σε «ταξιδέψει» αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε εξιδανικεύσεις, αν θαμπωθείς από την επιφάνεια των πραγμάτων και δεν δεις κάτω από αυτήν!

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα~

Μικρά ή μεγάλα θαύματα εμφανίζονται στη ζωή σου! Αυτές τις ημέρες παρουσιάζονται ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Ευνοούνται επαφές με πρόσωπα που σε εμπνέουν ή σου δίνουν δύναμη όπως και δραστηριότητες που κάνουν τη ψυχή σου να ξεπερνά τον πόνο και να χαμογελά.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' δεκαημέρου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, ζώντας σε έναν κόσμο που έχει απίστευτες ομορφιές και όπου κι αν κοιτάξεις υπάρχουν μικρά θαύματα, μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα!

Άκουσε την ανάλυση των όψεων της ημέρας, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/174049216&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved