Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι η ζωή γίνεται πολύπλοκη και σε μπερδεύει όταν τρέχεις πίσω από οτιδήποτε δεν σου δίνει αληθινή χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου! Η ώρα από σήμερα αλλάζει. Πάει μια ώρα πίσω! Ναι! Θα έχεις μια ώρα επιπλέον... ύπνου!

~Σελήνη στον Τοξότη~

Πάρε μεγάλο κουτάλι και ευχαριστήσου την κάθε στιγμή! Με κυβερνήτη το γενναιόδωρο και χαρωπό Δία η σημερινή Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί να έχεις μια υπέροχη μέρα. Για να το πετύχεις αυτό σου υπενθυμίζει ότι στη ζωή περιπέτεια είναι να μαθαίνεις, πρόκληση είναι να κάνεις την υπέρβαση, σκοπός της είναι να εξελίσσεσαι ενώ η ομορφιά της είναι να γελάς και να χαίρεσαι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι η ζωή γίνεται πολύπλοκη και σε μπερδεύει όταν τρέχεις πίσω από οτιδήποτε δεν σου δίνει αληθινή χαρά. Μην το κάνεις λοιπόν και όλα θα κυλήσουν εκπληκτικά!

300x250 10 NIKOL

~Άρης στον Αιγόκερω~

Οι στόχοι σου να κατευθύνουν τις πράξεις σου! Από σήμερα και ως τις 5 Δεκεμβρίου ο Άρης που συμβολίζει τις δράσεις και τις ενέργειες θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θέση αστρολογικής έξαρσης! Στο διάστημα αυτό ευνοείται να δείξεις πειθαρχία για να φτάσεις επαγγελματικά, και όχι μόνο, όπου ονειρεύεσαι. Με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν έχει καμία σημασία που βρίσκεσαι σήμερα αλλά που μπορείς να φτάσεις αύριο αν επιδείξεις ζηλευτή επιμονή.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα~

Πιες από το νερό της ευτυχίας! Μέσα σε μια χρονική περίοδο που ο ουράνιος θόλος υποδεικνύει ξαφνικές και τρομερές ταραχές από όψεις που σαν κύματα - τέρατα κάνουν την εμφάνιση τους υπάρχουν όμορφες στιγμές που μπορούν να αναβλύσουν χαρά και ευτυχία. Ο έρωτας, η αγάπη και καλλιτεχνικά δρώμενα μπορούν να γίνουν σήμερα πηγή χαράς και ευφορίας.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, αν αφήσεις την ευθυμία να σε επισκεφτεί όπως ορίζει η χαρούμενη, αισιόδοξη και θετική Σελήνη στον Τοξότη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved