Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/10;

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο Σκορπιό, η μέρα είναι ιδανική για στιγμές απόλυτου δοσίματος τόσο στον έρωτα όσο και σε οτιδήποτε κάνεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/10;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Όταν μαυρίζει ο ουρανός και σε πιάνει ένας λυγμός η αποφασιστικότητα είναι πάντα ο φύλακας ο άγγελος σου! Οι μέρες μετά τη χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη απαιτούν είτε να κάνεις νέα ξεκινήματα είτε να περάσεις σε μια καινούργια φάση που σε φοβίζει ή αναγκάζεσαι να αφήσεις κάτι πίσω σου. Το αντίδοτο στο φόβο, την άρνηση και την προσκόλληση σε ό,τι χάθηκε είναι να σηκωθείς, να δείξεις πανίσχυρη θέληση, να συνεχίσεις και να προχωρήσεις με δύναμη.

300x250 10 NIKOL

~Ερμής ορθόδρομος~

Επαναφορά των πραγμάτων στην σωστή τους θέση! Από σήμερα 25/10 ο Ερμής γυρνά σε ορθή τροχιά, που σημαίνει ότι κάθε τι που είχε «κολλήσει» ή μπλοκάρει την επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις ή εξελίξεις σε σχέση με έγγραφα και νοητικές δραστηριότητες μπαίνει σε τροχιά... ξεμπλοκαρίσματος! Ωστόσο, μέχρι τις 10/11 που ο Ερμής θα επιστρέψει στη 2η μοίρα του Σκορπιού απ' όπου ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα, καθυστερήσεις και αναβολές.

~Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη~

Δώσε ψυχή σε ό,τι κάνεις και ζήσε το με πάθος! Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, που το έντονο, το ολοκληρωτικό και δυνατό πάθος είναι στο γονίδιό του, η μέρα είναι ιδανική για στιγμές απόλυτου δοσίματος τόσο στον έρωτα όσο και σε οτιδήποτε κάνεις.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος ανεξαρτήτως δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή σου θα δονούνται στους παλμούς της χαράς και της βαθιάς ευτυχίας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved