Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όμορφα και με δυνατό χαρακτήρα, να κάνεις έρευνα σχετικά με θέματα που σε ευχαριστούν και να δώσεις όλο σου το είναι σε κάτι που σου αρέσει...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

~Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό~

«Πως θα ξανανιώσεις δυνατός και ισχυρός;» Αυτή είναι η πρόκληση της Ηλιακής Έκλειψης! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 00:56, στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού. Ένας νέος κύκλος ανοίγει όχι μόνο σεληνιακά αλλά και σε κοσμικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Πλούτωνας ο κυβερνήτης του Σκορπιού, που στη μυθολογία άρπαξε την Περσεφόνη κι από τότε η ζωή της άλλαξε καθοριστικά, βρίσκεται στον αστρολογικό ουρανό σε δυσμενή όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό, δείχνοντας ότι απρόσμενες εξελίξεις σε χρόνια προβλήματα και πρωτοφανή γεγονότα θα σε αναγκάσουν να βάλεις τα δυνατά σου και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο ζωής.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη συνόδου την Αφροδίτη~

Ό,τι σε παθιάζει βαθιά θα σε ελκύει σαν μαγνήτης! Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όμορφα και με δυνατό χαρακτήρα, να κάνεις έρευνα σχετικά με θέματα που σε ευχαριστούν, να δώσεις όλο σου το είναι σε κάτι που σου αρέσει στη δουλειά σου, να ενισχύσεις το σεξαπίλ σου και να ζήσεις στιγμές σφοδρού ερωτικού πάθους!

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου πιο πολύ αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα, αν θυμάσαι ότι κάθε φορά που βάζεις τα δυνατά σου για κάτι, απελευθερώνονται τόσο στην ψυχή σου όσο και στο σύμπαν απίστευτα ισχυρές δυνάμεις. Δείχνε πάντα δύναμη, πυγμή και σθένος!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για το επόμενο τριήμερο στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/173609828&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved