Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

Με τη Σελήνη στο Ζυγό που αγαπά την ομορφιά, γλυκές και ανάλαφρες στιγμές θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα, όπου θα πρωταγωνιστούν ο έρως, η τέχνη και γοητευτικά πρόσωπα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Το καλό και το όμορφο συντροφιά με τον έρωτα! Με τη Σελήνη στο Ζυγό που αγαπά την ομορφιά και την κοινωνικότητα σήμερα θα επιθυμείς να μείνεις μακριά από το δράμα και τον αρνητισμό που η αυριανή Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό έχει ήδη αρχίσει να σκορπά στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα. Γλυκές και ανάλαφρες στιγμές ή ασχολίες θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα, όπου θα πρωταγωνιστούν ο έρως, η τέχνη και γοητευτικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στο Σκορπιό~

Με δύναμη ψυχής να προχωράς! Από σήμερα 23/10 ως και τις 22/11 ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την περίοδο του φθινοπώρου που οι αλλαγές προχωρούν εις βάθος και οι συνήθειες εδραιώνονται. Στο επίκεντρο της προσοχής σου θα βρεθούν μυστικές και προσωπικές υποθέσεις, φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, πάσης φύσεως απώλειες, σκοτεινά ζητήματα αλλά και ιστορίες έρωτα και πάθους. Σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά επιθυμείς βαθιά να τον δεις να ξαναπαίρνει ζωή, κάνε ριζικές αλλαγές, αντιμετώπισε τις προκλήσεις και δείξε αποφασιστικότητα!

~Η Αφροδίτη από σήμερα στο Σκορπιό~

Αν δε διεκδικείς αυτό που θέλεις ποτέ δεν θα το έχεις! Από σήμερα και ως τις 22/11 η Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα και το χρήμα θα βρίσκεται στην κατοικία του σκληρού Πλούτωνα, που στη μυθολογία κυβερνά τον κάτω κόσμο. Ως συνέπεια, οικονομικά ζητήματα θα έχουν την τάση να πάρουν την κατηφόρα και αισθηματικά θέματα θα περάσουν από σαράντα κύματα. Λύσεις θα βρεθούν μόνο για όσους δουν τις δυσκολίες ως την ευκαιρία τους για να αξιοποιήσουν την ευρηματικότητα και το κρυμμένο εσωτερικό τους δυναμικό.
Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος των πρώτων ημερών.
Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη ευχάριστες και ερωτικές στιγμές!

Άκουσε την ανάλυση των όψεων της ημέρας, από την Κατερίνα Σαλωνίκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/173452589&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved