Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό και τον Άρη στον περιπετειώδη Τοξότη αυτές τις ημέρες ανοίγονται νέες ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή που υπόσχονται χαρά και ευτυχία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Επαναξιολογήσεις και επανεξετάσεις με οδηγό τη λογική! Με τη Σελήνη στο ρεαλιστικό, αναλυτικό και ορθολογιστικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια μέρα που σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου αισθάνεσαι ότι επικρατεί χάος θα θελήσεις να βάλεις μια... τάξη. Ο Ερμής που κυβερνά τη μεθοδική Παρθένο κινείται ανάδρομος στο συμβιβαστικό ζώδιο του Ζυγού και ως εκ τούτου σήμερα θα υπάρχει η τάση να εξετάσεις το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ευκαιρίας σ' ένα γάμο, μια σχέση ή συνεργασία.

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Άρη~

Ζήσε τον έρωτα και την ευτυχία! Με την Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού και τον Άρη στον περιπετειώδη Τοξότη αυτές τις ημέρες ανοίγονται νέες ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή που υπόσχονται χαρά και ευτυχία. Με τον Άρη στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, πολύ πιθανόν να αισθανθείς το άγγιγμα του Μίδα μέσα από μια νέα ασχολία ή δραστηριότητά σου. Εύνοια από φιλίες, συνεργασίες, σχέσεις και γυναικεία πρόσωπα.

~Ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Δία~

Μη χαραμίζεις και μην πετάς τις ευκαιρίες! Αυτές τις μέρες θα έχεις τη δυνατότητα μέσα από αναθεωρήσεις, διορθώσεις και κάθε λογής επανεκτιμήσεις να αποκομίσεις μεγάλα οφέλη από αναξιοποίητες μέχρι πρότινος ευκαιρίες. Δες το δρόμο με τα δώρα που σου δίνονται. Μπορούν να σε κάνουν να χαίρεσαι για την υπόλοιπη ζωή σου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου ή Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος, Τοξότης, Λέων γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και ξεχωριστή Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved