Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/10;

Η χαρά δεν βρίσκεται στα πράγματα... είναι μέσα στους ανθρώπους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/10;

Σελήνη στον Λέοντα

Διασκέδαση, έρωτας και θαυμασμός! Με τη Σελήνη σήμερα στο λαμπερό και εντυπωσιακό ζώδιο του Λέοντα, πράγματα και πρόσωπα θα καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή. Έτσι, η μέρα είναι ιδανική για να θαυμάσεις και να εντυπωσιάσεις, να χαρείς και να χειροκροτήσεις, να γιορτάσεις και να πρωταγωνιστήσεις, να ερωτευτείς και να διασκεδάσεις.

Οι όψεις της Σελήνης

Δυο καρδιές σε μία! Με το εξάγωνο Σελήνης- Ερμή στις 09:21 το πρωί μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις ή διαδρομές μπορούν να σου δώσουν χαρά ενώ γύρω στις 10:34 η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει ότι ίσως νιώσεις κάτι να σε κρατάει από το να κάνεις αυτό που θέλεις.

300x250 10 NIKOL

Τα εμπόδια ξεπερνιούνται γύρω στις 12:13 που η Σελήνη συναντά την ερωτική και αρμονική Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοώντας όμορφες αγορές, ευχάριστες επαφές, φλερτ, αισθηματικά θέματα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το μεσημέρι, στις 14:17 το τρίγωνο Σελήνης – Άρη είναι ευνοϊκό για να κυριαρχήσει ο έρωτας, η χαρά και η ευθυμία, ενώ νωρίς το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου κάνει πρωταγωνιστές της ημέρας το «εμείς» και το «μαζί» έχοντας φόντο καρδούλες, χαμόγελα, φιλάκια και αστεράκια.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που περνάς καλά, να γελάσεις με την καρδιά σου και να δεχτείς τα βέλη του φτερωτού θεούλη! Απόλαυσέ τη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved