Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/10;

Σήμερα, δημιουργείται θετικό έδαφος για τηλεφωνήματα και μηνύματα, επαφές και επικοινωνία με παλαιότερο φλερτ, παλιό συνεργάτη ή πρόσωπο που έχεις χαθεί...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/10;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Δημιούργησε ευκαιρίες για έρωτα και ευτυχισμένη ζωή! Η Σελήνη στο θετικό και φλογερό Λέοντα αυξάνει σήμερα την αυτοπεποίθηση στο έπακρο. Συγχρόνως, σε γεμίζει με τη δύναμη και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να ασχοληθείς με οτιδήποτε κάνει τη δική σου ζωή να ακτινοβολεί από χαρά, ζωτικότητα και υπερηφάνεια. Έρως, δημιουργία, διασκέδαση, άθληση και παιδιά μπορούν σήμερα να κάνουν την καρδιά σου να χτυπά στους ρυθμούς της ευτυχίας.

300x250 10 NIKOL

~Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό σε θετικές όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη~

Ξανά κοιτώντας με χαρά το μέλλον και τον έρωτα! Η μέρα αγαπητέ φίλε του astrology.gr είναι ιδανική για να επαναφέρεις τη σκέψη σου σε πράγματα που μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Επίσης, ευνοεί να «τρέξεις» δραστηριότητες για τις οποίες έχεις κάνει μια πρώτη επαφή ή ενέργειες που για κάποιο λόγο έχουν μείνει στη μέση. Θετικό έδαφος δημιουργείται για τηλεφωνήματα και μηνύματα, επαφές και επικοινωνία με παλαιότερο φλερτ, παλιό συνεργάτη ή πρόσωπο με το οποίο έχεις χαθεί.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' δεκαημέρου ή Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος και Τοξότης, Λέων του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή αν αποφύγεις ανθρώπους που προσπαθούν να μειώσουν τις φιλοδοξίες σου και έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με αυθεντικό μεγαλείο που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι κι εσύ φτιαγμένος για να κάνεις κάτι μεγάλο. Πίστεψε στον εαυτό σου και αγάπησέ τον (κάνε του κι ένα δωράκι από εδώ) - του αξίζει!

Άκουσε την επιρροή των όψεων και το αστρολογικό κλίμα της ημέρας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/172546410&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved