Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;

Σήμερα, θα σε θέλξουν πρόσωπα όμορφα και ενδιαφέροντα και θα θες να μάθεις πιο πολλά για αυτά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;

~Σελήνη στον Καρκίνο & στον Λέοντα~

Ασχολήσου με ό,τι κάνει την καρδιά σου να χτυπά ζωηρά!Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Καρκίνο να φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου γυναικεία πρόσωπα, γεγονότα που έχουν συμβεί παλιά, καθώς και θέματα ιστορίας, πατρίδας ή της οικογένειάς σου. Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον γεμάτο ζωή και χαρά Λέοντα και ο έρωτας όπως και διάφορα δημιουργικά σχέδια ή ενδιαφέροντα θα φωτίσουν τη μέρα σου με αισιοδοξία.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή~

Αέρας ομορφιάς και πνευματικότητας!Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς εκ νέου με κάποιες νοητικές ασχολίες και να ξαναέρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν γνώσεις όσον αφορά την ομορφιά και τη μόδα, τους νόμους και τις αντιδικίες, τις σχέσεις και τους γάμους. Πρόσωπα όμορφα και ενδιαφέροντα θα σε θέλξουν και θα θες να μάθεις πιο πολλά για αυτά. Πάντως, για τη δική σου ομορφιά, εμπιστεύσου το νέο eshop, το femall.gr, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

~Ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει τον Άρη (σε εξάγωνο) & την Αφροδίτη (σε σύνοδο)~

Επανεκκίνηση δραστηριοτήτων και ρομαντικών ειδυλλίων! Τόσο σήμερα όσο και αύριο θα υπάρχει μια ευχάριστη ενέργεια στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα για να εκδηλώσεις εκ νέου ενδιαφέρον για ότι σχετίζεται με λέξεις και λόγια, μάθηση και γνώση, σπορ και άθληση. Συγχρόνως, αυτές τις μέρες ίσως θελήσεις να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο φλερτ ή ρομάντζο. Πιθανόν να επαναφέρεις στην καθημερινότητα σου ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα.
Ιδιαίτερα από τις θετικές όψεις του Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος ή Τοξότης, Κριός, Λέων του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς των τελευταίων ημερών ή Κριός, Λέων, Τοξότης των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να κάνεις εξαιρετική μια συνηθισμένη Πέμπτη σαν τη σημερινή, αν αφήσεις την πανίσχυρη ενέργεια της θετικότητας να σαρώσει τη ζωή σου και να ανεβάσει την διάθεσή σου.

Άκουσε την επιρροή των όψεων και το αστρολογικό κλίμα της ημέρας από την Κατερίνα Σαλωνίκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/172390504&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved