Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

Θα ασχοληθείς με θέματα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι, την ιστορία και την παράδοση, ενώ θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα μηνύματα της διαίσθησής σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Χρησιμοποίησε τις διαισθητικές σου δυνάμεις! Με τη δεκτική και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, ευνοείται να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, το σπίτι, την ιστορία και την παράδοση. Συγχρόνως, είναι μια καλή μέρα για να δώσεις προσοχή στα μηνύματα που στέλνει η διαίσθηση σου. Μπορεί να είναι μικρά πράγματα, όπως "διάβασε εκείνο το βιβλίο", "επικοινώνησε με εκείνον το φίλο" ή μπορεί να είναι σημαντικότερα όπως "βρες καινούργιο σύντροφο", "κάνε αλλαγές στη σχέση με το παιδί σου", "ξεκίνα σπουδές".

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με το Δία στο Λέοντα~

Το σύμπαν βοηθά αυτούς που βοηθούν τους εαυτούς τους! Το σύμπαν αυτές τις μέρες σου στέλνει δώρα που είναι μεταμφιεσμένα σε ευκαιρίες. Αν τις δεις και τις αξιοποιήσεις τότε θα υποδεχτείς και τα δώρα στην αγκαλιά σου. Χρήματα, έρωτα, ευτυχία, γνώση, αποδοχή, αναγνώριση και χαρά είναι ευλογίες που μπορείς να δεχτείς. Όχι όμως παθητικά αλλά ενεργητικά, χρησιμοποιώντας το νου σου, τις σχέσεις σου και βάζοντας τη δράση σου σε μια δημιουργική οδό.

Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου ή Ζυγός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, Κριός του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν ακούσεις την εσωτερική σου φωνή που στέλνει μηνύματα, για να σε βοηθήσει να ωφεληθείς από την εύνοια που υπάρχει αυτές τις ημέρες το σύμπαν. Άκουσε την!

Άκουσε επίσης την επιρροή των όψεων και το αστρολογικό κλίμα της ημέρας από την Κατερίνα Σαλωνίκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/172072941&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved