Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

Το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται αύριο υπόσχεται γλυκά χαμόγελα τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο, που θα μετριάσουν το αρνητικό κλίμα των προηγούμενων ημερών...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ιδέες, επαφές και στιγμές χαράς! Η πρώτη εργάσιμη μέρα τη εβδομάδας ξεκινά με τη Σελήνη νωρίς το πρωί σε ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο να προάγει την επικοινωνία και να διευκολύνει σχέσεις, επαφές και διαδρομές. Περίπου μια ώρα αργότερα στις 08:12 σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, δείχνοντας την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ συζητήσεων και μετακινήσεων και της επιθυμίας για αθλητικές δραστηριότητες ή αναζήτηση ευκαιριών. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ερμή, κλείνοντας όμορφα τη μέρα με καλή παρέα, αέρινη ερωτική διάθεση και αισιοδοξία.

300x250 10 NIKOL

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη εξάγωνου τον Δία~

Λιακάδα ερωτική και οικονομική! Οι προηγούμενες μέρες είχαν μπόρες, καταιγίδες και ανέμους ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων, δεσμών και συνεργασιών. Το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται αύριο υπόσχεται γλυκά χαμόγελα τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και το χρήμα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα μετριάσουν το αρνητικό κλίμα των προηγούμενων ημερών και θα δώσουν μια θετική προοπτική για το αύριο.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι είτε Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του β' ή του γ' δεκαημέρου είτε Λέων, Τοξότης ,Κριός του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν κάνεις οτιδήποτε φέρνει εσένα αλλά και τις ιδέες ή τις σκέψεις σου πιο κοντά στους άλλους.

Άκουσε την επιρροή των όψεων και το αστρολογικό κλίμα της ημέρας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171908518&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved