Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

Από το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον αγωνιστικό Κριό και θα νιώθεις σαν αυτοκίνητο με τούρμπο κινητήρα που επιτέλους βγαίνει από το γκαράζ για να σαρώσει τους δρόμους της δράσης και του έρωτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

~Σελήνη στους Ιχθύες – Σελήνη στον Κριό από τις 13:06~

Ξυπνώντας χαλαρά και προχωρώντας δυναμικά! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνης στους Ιχθύες να ευνοεί τις πρωινές ώρες να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν, σε ξεκουράζουν ή μπορούν να δώσουν στο πρωινό σου ένα όμορφο χρώμα. Από το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον αγωνιστικό και ενεργητικό Κριό και θα νιώθεις σαν αυτοκίνητο με τούρμπο κινητήρα που επιτέλους βγαίνει από το γκαράζ για να σαρώσει τους δρόμους της δράσης και του έρωτα!

300x250 10 NIKOL

~Ήλιος αντίθεση με Ουρανό

Ανατροπές, ανεξαρτητοποιήσεις και προκλήσεις! Ακραίες αντιδράσεις και απρόσμενα γεγονότα σε σχέσεις και συνεργασίες ίσως είναι αιτία για διαζύγια ή διαλύσεις δεσμών. Αποκαλύψεις σε σχέση με ένα σύντροφο, φίλο, συνεργάτη ή άλλο πρόσωπο ίσως σε σοκάρουν.

~Ο Άρης πλησιάζει σε τρίγωνο τον Δία~

Άνοιξε τα πανιά σου για νέα πράγματα! Σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και ανατροπών μπορείς να ωφεληθείς αν διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε οτιδήποτε μπορεί ν' ανοίξει τους πνευματικούς ορίζοντές σου, να επεκτείνει τις επαγγελματικές σου προοπτικές ή να σηματοδοτήσει μια καλύτερη αρχή.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα~

Αποφάσεις ζωής σε σχέσεις! Ίσως αναγκαστείς –μέσα από δύσκολες επιλογές ή γεγονότα που θα πονέσουν– να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που όριζες της ζωή σου μέσα από κοινωνικές, επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις. Πιθανές μυστικές συνεργασίες, απαγορευμένες σχέσεις, οικονομικές ζημιές, ζήλιες και απώλειες βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η τύχη είναι με το μέρος σου περισσότερο αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του α' και του β' δεκαημέρου ενώ αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος γεννημένος στα μέσα του β' δεκαημέρου οι σχέσεις θα περάσουν από crash-tests.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν θυμάσαι ότι η ευκαιρία βρίσκεται στο κέντρο της δυσκολίας.

~Άκουσε περισσότερα για το αστρολογικό κλίμα της ημέρας, από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/171003456&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved