Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/10;

Στα δύσκολα, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα και να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/10;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Μην πολεμάς το παλιό, δημιούργησε το καινούργιο! Η πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σε προκαλεί να τολμήσεις, να πρωτοπορήσεις, να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία. Η Σελήνη από αυτή τη θέση σε προτρέπει επίσης να ακολουθήσεις φρέσκιες ιδέες ή δραστηριότητες που σχετίζονται με ομάδες ή κοινωνικά ενδιαφέροντα για να καταφέρεις σε μια δύσκολη εποχή να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Νιώσε τη μαγεία κάθε όμορφης στιγμής! Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:24 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα μπορείς να έρθεις σε επαφή με την πιο όμορφη, δελεαστική και πολύχρωμη πλευρά τη ζωής! Απόλαυσέ τη με ανοιχτή την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σου.

~Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό~

Αιφνίδιες... θετικές αλλαγές! Στον αστρολογικό ουρανό εκτός από το δυσαρμονικό Ταυ τετραγώνου Ηλίου – Ουρανού- Πλούτωνα σχηματίζεται ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς στο οποίο συμμετέχουν οι Άρης -Δίας- Ουρανός και η επιρροή του οποίου θα ισχύει ως τις 10 Οκτωβρίου, ξεκινώντας πιο έντονα από σήμερα που ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέσα στα δύσκολα το σύμπαν θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα και να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Τόλμησε, δράσε, ζήτησε και το σύμπαν θα ανταποκριθεί θετικά.

Ιδιαίτερα από τη θετική όψη Άρη - Ουρανού επηρεάζεσαι αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός και έχεις γεννηθεί στα μέσα του β' δεκαημέρου ή αν έχεις τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε ζώδιο της φωτιάς μεταξύ 13ης και 17ης μοίρας.

Η τύχη σού χαμογελά σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος ή Ζυγός του γ' δεκαημέρου.


Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα κάνε στην άκρη το φόβο και αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας νέας και καλύτερης ζωής!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved