Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να κάνεις νέους και ελεύθερους συνδυασμούς, είτε στα ρούχα είτε στα καθημερινά σου πήγαινε-έλα και πάρε-δώσε...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Ξεκίνα τη μέρα σου με στόχους και όραμα! Με τη Σελήνη τις πρωινές ημέρες στον Αιγόκερω που αγαπά την κορυφή, σήμερα ευνοείται σε ό,τι κάνεις να κοιτάς και να στοχεύεις ψηλά! Ασανσέρ όμως για την επιτυχία δεν υπάρχει. Για να φτάσεις εκεί που θέλεις θα πρέπει να πας από τις... σκάλες. Σκαλοπάτι – σκαλοπάτι δείχνει το ρεαλιστικό και επίμονο φεγγάρι στον Αιγόκερω.

300x250 10 NIKOL

~Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο στις 10:59~

Δέξου και κάνε ενδιαφέρουσες προτάσεις! Λίγο πριν τις 11:00 η Σελήνη εισέρχεται στον κοινωνικό και απρόβλεπτο Υδροχόο και δημιουργείται γόνιμο έδαφος για επαφές με φίλους, συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες. Επίσης είναι μια ευκαιρία να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα και να δεις πρόσωπα και καταστάσεις με... διαφορετικό μάτι.

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα~

Μπορείς να απωθείς πράγματα που σε ενοχλούν όμως δεν τα ξεχνάς! Με τον Ήλιο σήμερα σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τίθεται σε εφαρμογή το ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού που θα είναι σε ισχύ ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Δεν θα είναι πλέον εύκολο να αποφύγεις ό,τι σε έχει στεναχωρήσει, εδώ και καιρό, με ένα φίλο, συνεργάτη, το σύντροφο ή άλλο πρόσωπο, γι' αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να κάνεις σε οτιδήποτε -είτε πρόκειται για τα ρούχα σου είτε για τις καθημερινές δραστηριότητες σου- νέους και ελεύθερους συνδυασμούς!

~Άκου πως θα σε επηρεάσουν τα άστρα αυτό το τριήμερο - Από τo astrology.gr και τον HIT 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/170442196&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved