Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/9;

Σήμερα, είναι καλή μέρα για να σαλπάρεις με το νου σου σε εικόνες με θέματα ευζωίας, φιλοσοφίας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, όμορφων διαδρομών και θεμάτων...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/9;

~Η Σελήνη στον Τοξότη κενή πορείας~

Η σκέψη είναι δράση σε πρόβα! Η Σελήνη στον Τοξότη, μετά την πρωινή ευεργετική της όψη με το Δία που δηλώνει χαρά, θετικές επαφές, άνοιγμα νέων οριζόντων στη ζωή σου, ταξιδεύει κενή πορείας όλη μέρα! Ως εκ τούτου, είναι θετικό να σαλπάρεις με το νου σου σε εικόνες για θέματα ευζωίας, φιλοσοφίας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, όμορφων διαδρομών και θεμάτων σε σχέση με το εξωτερικό, όμως δεν ευνοείται να τα ξεκινήσεις, απλά να τα διευρύνεις στη σκέψη και στο μυαλό σου!

300x250 10 NIKOL

~Ο Δίας στο Λιοντάρι~

Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία! Με τον Δία που συμβολίζει τις ευκαιρίες, την τύχη και τις ευλογίες στον αυτόφωτο, περήφανο και δημιουργικό Λέοντα έως τις 11/8/2015, να θυμάσαι ότι το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να επεκτείνεις τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να εκφράσεις την ταυτότητα και τα πιστεύω σου, να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα, να πάρεις χαρά από τα παιδιά, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δημιουργικές διεξόδους (αθλήματα, χόμπι, διασκέδαση) και να πιστέψεις αυτό που η καρδιά θέλει δυνατά για να θριαμβεύσει στη ζωή σου!

Η τύχη είναι ιδιαίτερα με το μέρος σου αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων ή Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και γ' δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα, αν θυμάσαι πως ό,τι σκέφτεσαι, λες και νιώθεις είναι ο μέσος όρος της επίδρασης των πέντε ανθρώπων, με τους οποίους περνάς τον περισσότερο χρόνο σου. Όσο πιο χαρούμενοι και θετικοί είναι, τόσο πιο αισιόδοξος θα είσαι".

~Άκου για τη σημασία και την επιρροή για τη Σελήνη σε κενή πορεία, από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169995362&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved