Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/9;

Με τον Ερμή στην κατοικία του Πλούτωνα από σήμερα οι επαφές θα έχουν καρμικό χαρακτήρα και σημαντικό ρόλο στο πεπρωμένο σου θα παίξουν γνωριμίες και γνώσεις, ταξίδια και συνομιλίες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/9;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Μία-μία επιλογή δημιουργείς το πεπρωμένο σου! Με την μυστικιστική και ισχυρή Σελήνη στο Σκορπιό, σήμερα ίσως αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα πραγμάτων και καταστάσεων όπως και κρυφές αλήθειες. Θα έχεις την τάση να ιχνηλατήσεις το δρόμο που οδηγεί στο δικό σου μοναδικό προορισμό, ψάχνοντας το μυστικό συνδυασμό που θα επιτρέψει να αξιοποιήσεις τη γενετική σου κληρονομιά, το φύλλο που σου έχει πέσει στη μοιρασιά, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου, την τύχη και το τι θα κάνεις εσύ με όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

300x250 10 NIKOL

~Ερμής στον Σκορπιό από 28/9 έως 9/11~

Συναντήσεις που είναι γραφτό να γίνουν! Με τον Ερμή στην κατοικία του Πλούτωνα από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Νοεμβρίου συναντήσεις και επαφές θα έχουν καρμικό χαρακτήρα και σημαντικό ρόλο στη μοίρα και το πεπρωμένο σου θα παίξουν γνωριμίες και γνώσεις, ταξίδια και συνομιλίες! Ρυθμίσεις και διαπραγματεύσεις για φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα ευνοούνται ενώ μυστικά ραντεβού και κρυφές επαφές θα είναι στο προσκήνιο!

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι είτε Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς είτε Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα είναι μέρα ισχυρών αποφάσεων που αν τους αφοσιωθείς μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved