Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

Το βράδυ με την ακαταμάχητη και δυναμική Σελήνη στον Σκορπιό σε όψη με τον τυχερό και γενναιόδωρο Δία οι εμπειρίες που θα ζήσεις θα είναι ένα με τα θέλω της ψυχής σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Αν δεν έχεις πέσει κάτω δεν ξέρεις πώς να στέκεσαι ξανά στα πόδια σου! Η Σελήνη έχει επισκεφτεί από χθες τον υδάτινο, συναισθηματικό και δυνατό Σκορπιό και σου υπενθυμίζει ότι το να πέφτεις κάτω είναι μέρος της ζωής αλλά το να σηκώνεσαι πάλι και να συνεχίζεις είναι αυτό για το οποίο ζεις. Έτσι, σήμερα, σε όποιον τομέα της ζωής σου τα συναισθήματα είναι πιο έντονα, πιο ισχυρά και απόλυτα ή ο φόβος κάνει το πάθος πιο δυνατό, αυτός είναι ο τομέας που οι δυσκολίες και οι άνθρωποι που συναντάς θα ενισχύσουν το να γίνεις σταδιακά το πρόσωπο που είναι γραφτό να γίνεις.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα στις 14:25~

Ερωτικός πυρετός! Με την ερωτική και εκρηκτική Σελήνη το μεσημέρι σε θετική όψη με τον μυσταγωγικό Πλούτωνα, οι άμυνες σπάνε και η φλόγα του πάθους ανάβει. Το έδαφος είναι γόνιμο για αναδημιουργία μιας σχέσης, ερωτικής επανασύνδεσης όπως και για πάσης φύσεως βολιδοσκόπηση, έρευνα ή εσωτερική αναζήτηση.

~Σελήνη τετράγωνο με Δία στις 22:28~

Χαρά που σε ικανοποιεί όσο τίποτα! Το βράδυ με την ακαταμάχητη και δυναμική Σελήνη στον Σκορπιό σε όψη με τον τυχερό και γενναιόδωρο Δία δεν αποκλείεται οι εμπειρίες που θα ζήσεις να είναι ένα με τα θέλω της ψυχής σου τόσο βαθιά και απόλυτα, που θα νιώθεις ότι έχεις σκοντάψει πάνω σ' ένα λυχνάρι που απελευθερώνοντας το τζίνι του οι επιθυμίες σου έγιναν διαταγές για να τις ικανοποιήσει!


Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου περισσότερο αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του α' δεκαημέρου είτε στο β' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα συναρπαστικό και μοναδικά υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved