Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

Η Σελήνη στο δυνατό, ερωτικό και εξουσιαστικό Σκορπιό διεγείρει την επιθυμία, αυξάνει το μυστήριο, διεισδύει στο απαγορευμένο και δίνει ένταση στο ερωτικό παιχνίδι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

~Σελήνη στον Ζυγό – Σύνοδο με τον Ερμή – Κενή πορείας από τις 15:38~

Δώσε φωνή στην ευγνωμοσύνη και την επιδοκιμασία σου! Η τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη ξεκινά θετικά, ανάλαφρα και ευχάριστα καθώς ο αιθέριος κόσμος του έρωτα, της τέχνης, της χαράς και της ομορφιάς ανοίγει τις πόρτες του και σε προσκαλεί. Λόγια και μηνύματα μπορούν να φέρουν χαμόγελα αφού η ευγενική και κοινωνική Σελήνη στο Ζυγό, πριν βρεθεί το μεσημέρι κενή πορείας, συναντά τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή. Από τις 15:38 ως και τις 17:29 ευνοείται να διαβάσεις κείμενα και ποιήματα για την αγάπη, να έχεις χρόνο με το ταίρι σου, να χαλαρώσεις με πρόσωπα που σε ευχαριστεί η παρέα τους και να χαρείς το αεράκι των όμορφων και ευχάριστων ανέμελων στιγμών σου.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στο Σκορπιό στις 17:29~

Η ακαταμάχητη γοητεία του απαγορευμένου! Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον δυνατό, ερωτικό και εξουσιαστικό Σκορπιό, για να διεγείρει την επιθυμία, να αυξήσει το μυστήριο, να διεισδύσει στο απαγορευμένο και να δώσει ισχύ σε ό,τι κάνει το ερωτικό παιχνίδι πιο έντονο και τη λίμπιντο να παίρνει φωτιά. Με οδηγό τη διαίσθηση, το ένστικτο και τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος να ξεπερνά τα όριά του, ίσως από το απόγευμα μπεις σ' ένα κελάρι με μυστικούς θησαυρούς που δεν θα θες να ρίξεις απλά μια κλεφτή ματιά, καθώς η θέα και η αίσθηση δεν θα είναι απλά μαγεία, αλλά η... απόλυτη κυριαρχία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος κάπου-κάπου χρειάζεται ένα φιλικό και υποστηρικτικό χτύπημα στην πλάτη, καθώς επίσης ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να μοιραστεί μ' ένα γλυκό... «σε ευχαριστώ» όσα συναισθήματα ευγένειας ή αγάπης νιώσει με ένα χτύπημα στην πλάτη!

~Άκου την ανάλυση των όψεων από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169426186&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved