Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

Σε απασχολούν ένα σωρό θέματα, που άλλα σου αρέσουν και άλλα σε ανησυχούν

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Περιέβαλε τον εαυτό σου από καλούς ανθρώπους! Με τη Νέα Σελήνη από χθες στο συντροφικό Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων, η προσοχή σου είναι στραμμένη σε φίλους, συνεταίρους, συνεργάτες, πελάτες, άτομα του κοντινού σου περίγυρου ή στο σύντροφό σου. Σε απασχολούν ένα σωρό θέματα σχετικά όλους αυτούς, που είτε σου αρέσουν είτε σε ανησυχούν! Η αρμονική και θετική φύση του ζωδίου δείχνει ότι αν θες ισορροπία και χαρά στη ζωή σου, τότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις στην άκρη την αρνητικότητα και τους ανθρώπους που τη δημιουργούν.

300x250 10 NIKOL

~Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό~

Αλλάζεις σελίδα γιατί... μια λιακάδα σου αξίζει! Μια νέα σελίδα στη ζωή σου μπορείς να ανοίξεις αυτήν την περίοδο, να απελευθερωθείς από φόβους, να σηκωθείς από τον... πάτο και να δεις το μέλλον σου φωτεινό! Αυτές τις ημέρες αγαπητέ, φίλε του astrology.gr, ανοίγουν οι ουρανοί και ρίχνουν δώρα! Δείξε λοιπόν θάρρος, αλήθεια και αγάπη –όπως προστάζει η θριαμβευτική και ελπιδοφόρα όψη του Δία με τον Ουρανό– για όλα όσα θέλεις πολύ και μεγάλες χαρές θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει χαρμόσυνα..!

Η τύχη σου κλείνει σήμερα το μάτι περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' δεκαημέρου ενώ αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου πάρε φόρα να συναντήσεις την πιο περίλαμπρη τύχη!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν επικεντρωθείς στα θετικά της ζωής και επιλέγεις να έχεις γύρω σου φίλους που θέλουν να είσαι καλά, ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι στα καλύτερά τους, καθώς και ανθρώπους που μαζί τους οι ορίζοντές σου δεν κλείνουν, αντίθετα ανοίγουν!

~Άκου την ανάλυση των όψεων από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169284435&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved