Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;

Σήμερα, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν πυξίδα σου είναι η θετική σκέψη και βατήρας σου αυτό που αγαπάς περισσότερο κι απ' τον εαυτό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;


~Νέα Σελήνη στο Ζυγό~

Όμορφες σκέψεις, ευχάριστες προτάσεις και υπέροχα συναισθήματα! Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στις 9:15 π.μ., στο ζώδιο του Ζυγού και στη σκηνή της ζωής ανοίγει αυλαία για γάμους, έρωτες, συνεργασίες και συμφωνίες. Η αγάπη, η ομορφιά και η καλαισθησία θα γίνουν αφετηρία για ευτυχή γεγονότα και δραστηριότητες που θα φέρουν στη ζωή σου τον αέρα της αρμονίας και της χαράς. Σκέψου το καλό, βρες κίνητρα για το «εμείς» και το «μαζί» και πες «ναι» σε αυτό που αγαπάς πιο πολύ!

300x250 10 NIKOL


~Ο Δίας σε συγκλίνουσα όψη τριγώνου με τον Ουρανό~

Τύχη που πέφτει εξ ουρανού! Ευοίωνες προοπτικές και ευκαιρίες εμφανίζονται αυτές τις μέρες για να βρεις τη χαρά, για να κάνεις διαφορετικό ή πιο προοδευτικό τολμώντας το μεγάλο βήμα που μέχρι πρότινος φοβόσουν. Θα έχουν επιτυχία καινούργια ενδιαφέροντα, ταξίδια, σπουδές και επαγγελματικά βήματα που θα αξιοποιούν την τεχνολογία, το internet, την τηλεόραση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επιστήμες, την ομαδικότητα και εναλλακτικές ιδέες!

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του α' δεκαημέρου και Λέων, Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν πυξίδα σου είναι η θετική σκέψη και βατήρας σου αυτό που αγαπάς περισσότερο κι απ' τον εαυτό σου!

~Άκου την ανάλυση των όψεων από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169131661&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved