Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

Η επιτυχία του νέου κύκλου που θα ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τις αρμονικές σχέσεις και τις ισορροπημένες κοινωνικές επαφές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Από αύριο τα σπουδαία! Η τελευταία μέρα του σεληνιακού κύκλου κλείνει με την εργατική και εγκεφαλική Σελήνη στην Παρθένο να δίνει έμφαση σε πρακτικά και τεχνικά ζητήματα. Τα θέματα αυτά χρειάζεται να ολοκληρωθούν πριν από την εγκαινίαση ενός νέου κύκλου, που γίνεται αύριο με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, το κλειδί της επιτυχίας του οποίου θα κρατούν σε μεγάλο βαθμό οι αρμονικές σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές.

300x250 10 NIKOL

~Ο Ήλιος στο Ζυγό από 23/9 έως 23/10~

Αποκατάσταση ισορροπιών! Το κύριο αίτημα του Ήλιου στο Ζυγό από σήμερα και ως τις 23 Οκτωβρίου είναι να σταθμιστούν οι μεταβολές και οι αλλαγές, τα άγχη και οι καινούργιες συνήθειες της νέας φθινοπωρινής σεζόν και η συνέχεια να κυλήσει σε τέμπο αρμονικό. Στο επίκεντρο θα βρεθούν αισθηματικά θέματα, σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι, συμφωνίες, δίκες αλλά και ό,τι σχετίζεται με ομορφιά, καλλωπισμό και τέχνες.

~Ο Πλούτωνας από σήμερα σε ορθή φορά~

Εποχή αναδημιουργίας! Ο Πλούτωνας, που κυβερνά το Σκορπιό και συμβολίζει πάσης φύσεως ενέργειες που αφορούν το μετασχηματισμό, την αναμόρφωση ή την αναδόμηση, από σήμερα θα κινείται σε ορθή φορά. Η παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει έμφαση σε κάθε είδους αναμορφώσεις που αφορούν πρωτίστως στον πολιτικοκοινωνικό τομέα και εν συνεχεία σε πρακτικό και διοικητικό επίπεδο. Όλα τα σχετικά θέματα, από κατάσταση αναμονής και επαναξιολόγησης, θα βρεθούν πλέον σε φάση πραγματοποίησης και εξέλιξης.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα, με ευχάριστες εκπλήξεις, θετικά νέα και πολλά χαμόγελα!

~Άκου την ανάλυση των όψεων από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/168978521&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved