Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/9;

Σήμερα τόσο στον έρωτα όσο και στη διασκέδαση ενδείκνυται να είσαι επιλεκτικός και να δώσεις πράσινο φως σε μια επιλογή δοκιμασμένη στο χρόνο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/9;


~Σελήνη στον Λέοντα κενή πορείας – Σελήνη στην Παρθένο στις 18:53~

Παγκόσμια ημέρα Ειρήνης! Με τη Σελήνη κενή πορείας ως το απόγευμα στον εύθυμο, εξωστρεφή και φλογερό Λέοντα η σημερινή Κυριακή είναι ιδανική για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις έγνοιες, τα προβλήματα και τις σοβαρές αποφάσεις και να χαρείς, να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, παρακολουθώντας π.χ. έναν αγώνα ή μια θεατρική παράσταση. Από το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στην πρακτική και γήινη Παρθένο και θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια ρεαλιστική ανασκόπηση του αυριανού σου προγράμματος ή να βάλεις σε μια σειρά στο νου τα πράγματα που θέλεις να κάνεις.

300x250 10 NIKOL

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Καρδιά χωρίς φρουρό, ανοιχτή πόρτα στην πληγή! Σήμερα στη διασκέδαση ενδείκνυται να είσαι επιλεκτικός και να δώσεις πράσινο φως σε μια επιλογή δοκιμασμένη στο χρόνο. Επίσης, είναι πιθανόν να συναναστραφείς με ανθρώπους ηλικιωμένους ή πρόσωπα που έχεις σχέσεις επαγγελματικές. Η μέρα ευνοεί να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης σε οτιδήποτε θεωρείται αξιόπιστο, αυθεντικό και κλασσικό, ενώ στον έρωτα δεν θα αρκεί δύο άνθρωποι να κοιτάζονται μόνο στα μάτια, αλλά θα πρέπει να μπορούν να βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση.

~Ο Άρης πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα~

Βάλε σε καραντίνα ό,τι σε ανησυχεί! Αβεβαιότητα και αμφιβολίες ίσως να έχεις σήμερα για καταστάσεις σχετικά με αθλήματα, μαθήματα, ξένα πρόσωπα, εισαγόμενα προϊόντα αλλά και δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους ή μετακινήσεις και δεν θα πρέπεινα ενεργήσεις με υπεραισιοδοξία, ασυνέπεια ή με ελαφριά την καρδιά. Προφύλαξε τον εαυτό σου από πάσης φύσεως μολύνσεις!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης των τελευταίων ημερών. Ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, χαρούμενη και πολύ διασκεδαστική Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved