Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;

Η αντίθεση της συναισθηματικής Σελήνης στον Καρκίνο με τον ισχυρό Πλούτωνα δείχνει μια μέρα με πάθος, ένταση και καταιγισμό συναισθημάτων...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Μια μέρα που πρωταγωνιστούν γυναίκες! Με τη Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο το ζώδιο που σχετίζεται με τη μητέρα, τα γυναικεία πρόσωπα και την οικογένεια, πιθανόν άτομα γένος θηλυκού, ευαίσθητα ή συναισθηματικά να τραβήξουν περισσότερο την προσοχή και το ενδιαφέρον σου όπως και επαφές ή ασχολίες σε χώρους που κατά κανόνα εργάζονται γυναίκες. Ιστορικά θέματα και υποθέσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ίσως σε απασχολήσουν, ενώ προσοχή θέλουν ζητήματα που σχετίζονται με την κοιλιακή χώρα, το στομάχι και το στήθος.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα~

Συναισθηματικά πισωγυρίσματα! Η αντίθεση της συναισθηματικής Σελήνης στον Καρκίνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στις 16:05 δείχνει μια μέρα με πάθος, ένταση και καταιγισμό συναισθημάτων. Στα αισθηματικά, δυναμικές και τρυφερές, μυστικές και βαθιά ερωτικές ιστορίες θα λάβουν χώρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι προσπάθειες επανασύνδεσης ή επιστροφής. Συγκίνηση, ζήλια, ευθιξία, ερωτισμός.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' ή του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, αυτό που στη σημερινή μέρα κάνει τη διαφορά είναι λίγη σκέψη για τους άλλους, λίγο ενδιαφέρον που αγγίζει την καρδιά και κάνει τη μνήμη να μη έχει ημερομηνία λήξης.

~Άκου, επίσης, τη Ρένα Κολιοπάνου να εξηγεί τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ελένη Ντούκνη στον ‪Hit889 και την εκπομπή Hit Wake up!

Σήμερα, 17/9: Αφροδίτη αντίθεση Χείρωνα - Παλιές συναισθηματικές πληγές εμφανίζονται...

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/168117683&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved