Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;

Σήμερα θυμήσου ότι η ζωή είναι πάντα πιο «νόστιμη» όταν διαφυλάσσεις χρόνο για να τον μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;

~Σελήνη στους Διδύμους κενή πορείας και σε χάση~

Σβήσε από το δίσκο το σκληρό ότι χώρο χωρίς λόγο πιάνει! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους κενή πορείας και η συγκέντρωση σήμερα δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο. Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και παιχνίδια νοητικά ή αισθηματικά θα είναι στις επάλξεις. Το γεγονός ότι η Σελήνη θα είναι σε φάση μείωσης μετά από ένα πρωινό τετράγωνο με τον Ήλιο στην πρακτική και αγχωτική Παρθένο δείχνει ότι μετακινήσεις και διαδρομές ίσως σου φάνε χρόνο, νοητικές εργασίες πιθανόν να μην κυλήσουν με το ρυθμό που θα ήθελες ενώ μπορεί να χρειαστεί να λιγοστέψεις μαθήματα, συναντήσεις, επαφές, κινήσεις ή διαδρομές για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου.

300x250 10 NIKOL

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Μια αγκαλιά συναισθήματα που πάντα θα θυμάσαι! Από το απόγευμα, που η Σελήνη εισέρχεται στον υδάτινο και συναισθηματικό Καρκίνο στις 18:24 η διάθεση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα αλλάζει και οτιδήποτε κάνεις με αγάπη όπως να μαγειρέψεις, να φροντίσεις ή να παρηγορήσεις ένα οικείο πρόσωπό σου, να χαρείς τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας, να δημιουργήσεις τρυφερό, ήρεμο ή ρομαντικό σκηνικό θα αφήσει αναμνήσεις στην καρδιά που τόσο εσύ όσο και οι άλλοι θα θυμάστε.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα θυμήσου ότι η ζωή είναι πάντα πιο «νόστιμη» όταν διαφυλάσσεις χρόνο για να τον μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved