Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

Με τη Σελήνη στο διανοητικό ζώδιο των Δίδυμων και τον κυβερνήτη αυτού τον Ερμή στο αέρινο, θετικό, ρομαντικό Ζυγό το πιο σημαντικό εργαλείο σήμερα θα είναι ο νους σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Μια πεταλούδα η χαρά που γυρεύει να σε βρει! Με τη Σελήνη στο διανοητικό ζώδιο των Δίδυμων και τον κυβερνήτη αυτού τον Ερμή στο αέρινο, θετικό, ρομαντικό Ζυγό το πιο σημαντικό εργαλείο σήμερα θα είναι ο νους σου και, αν τον κατευθύνεις προς το καλό, τον έρωτα, την ομορφιά, τις αρμονικές σχέσεις και οτιδήποτε μπορεί να φέρει ισορροπία στην καθημερινότητα και τη ζωή σου, η χαρά θα σε συναντήσει.

300x250 10 NIKOL

~Οι όψεις της Σελήνης~

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε όψη με την Αφροδίτη νωρίς το πρωί να διευκολύνει τόσο ερωτόλογα όσο και επαφές και συμφωνίες. Το εξάγωνό της με τον ευεργέτη Δία ευνοεί να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να αγοράσεις βιβλία, να έρθεις σε επαφή με δασκάλους, προπονητές αλλά και αισιόδοξους ή με χιούμορ ανθρώπους. Το μεσημέρι, το μυαλό δουλεύει σαν γρήγορη μηχανή και ιδέες διακινούνται με επιτυχία ενώ επαφές ή κουβέντες με φίλους εξάπτουν την περιέργεια ή συναρπάζουν. Αργά, το απόγευμα με τη Σελήνη σε θετική όψη με τον Ερμή στο Ζυγό αναδύονται ευκαιρίες για βόλτες, επισκέψεις, συζητήσεις, νοητικές δραστηριότητες, επαφές αλλά και αισθηματικές γνωριμίες και φλερτ.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα χαμογέλασε, παίξε λίγο, πες κανένα αστείο, φλέρταρε, πες με λόγια αυτό που έχεις μέσα σου, ανέπτυξε μια σκέψη, κάνε μια πρόταση, άφησε τη σχέση σου να πάρει «ανάσες», μην ακολουθήσεις την παρέα γίνε η παρέα, συνδέσου με τους ανθρώπους γύρω σου και θα έχεις μια υπέροχη μέρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved