Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή να σχηματίζει αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, αυτές τις ημέρες λεγόμενα και γραφόμενα μπορεί να προκαλέσουν πανικό, φρενίτιδα ή απρόσμενες αντιδράσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ό,τι ποθείς αρκετά, μπορείς να το πετύχεις! Με τη Σελήνη σήμερα στον σταθερό και γήινο Ταύρο, σε θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, εμπνεύσου από δυνατούς ανθρώπους, ευχαριστήσου τον έρωτα, την τέχνη, τη φύση, ασχολήσου με οικονομικά θέματα, βάλε λουλούδια στο γραφείο σου (μπορείς να τα παραγγείλεις εδώ) και ομόρφυνε την καθημερινότητά σου. Κάνε άρχοντα της ψυχής σου την αποφασιστικότητα, γιατί σήμερα χάρη σε αυτή δεν θα κολλήσεις στα δυσάρεστα, δεν θα φοβηθείς τα απρόσμενα και θα ζήσεις αυτά που έχεις ποθήσει αρκετά ώστε να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια...

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό~

300x250 10 NIKOL

Ανατροπή δεδομένων! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή να βρίσκεται στο Ζυγό το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών και να σχηματίζει αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, αυτές τις ημέρες λεγόμενα και γραφόμενα μπορεί να προκαλέσουν πανικό, φρενίτιδα ή απρόσμενες αντιδράσεις. Πιθανά προβλήματα με email, μηνύματα, μαθήματα, οχήματα και μετακινήσεις όπως και επαφές ή εργασίες μέσω διαδικτύου. Απέφυγε να δώσεις απαντήσεις σε προκλήσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι είτε Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος είτε Σκορπιός, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Φυλάξου από τον παραλογισμό αν είσαι Ζυγός, Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου.

Φίλε του astrology.gr, ανεξαρτήτως ζωδίου μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα, αν δεν χτυπάς τα πόδια σου μανιασμένα στο πάτωμα σαν πεισματάρικο παιδί χωρίς να ακούς, για να πετύχεις το δικό σου. Η μέρα δεν θέλει πείσμα, θέλει δυνατή επιμονή και υπομονή για να ανέβεις τη σκάλα που οδηγεί στη δική σου ευτυχία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved