Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

Το να παραιτηθείς δεν είναι επιλογή σήμερα, ακόμα και αν κάποιες επίμονες σκέψεις απαιτούν να σκάψεις ακόμα μια βαθιά για να βρεις απαντήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

~Σελήνη στον Κριό~

Ξεκίνα με κέφι και προχώρα με δύναμη! Με τη Σελήνη σήμερα στον ενεργητικό και ζωηρό Κριό η μέρα αρχίζει με κάθε κύτταρο του σώματος, της ψυχής και του μυαλού σου να ξυπνά με ενθουσιασμό, παράγοντας όρεξη για δράση, ενθαρρύνοντας πρωτοβουλίες και ανοίγοντας πόρτες που η παθητική στάση με τίποτα δεν μπορεί να πετύχει.

~Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα & εξάγωνο με Δία~

Ό,τι σε εμποδίζει σε δυναμώνει! Το να παραιτηθείς δεν είναι επιλογή σήμερα, ακόμα και αν κάποιες επίμονες σκέψεις ή δυσάρεστες εξελίξεις σε στεναχωρήσουν ή απαιτούν να σκάψεις ακόμα μια βαθιά για να βρεις απαντήσεις. Άνοιξε πανιά σε ένα θετικό σκοπό και με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα πνεύσει ούριος άνεμος.

~Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Πλάνη, η αχίλλεια πτέρνα της προσδοκίας! Σήμερα τόσο σε θέματα αισθηματικά όσο και σε οικονομικά δεν ευνοείται να έχεις για οδηγό σου την προσδοκία της τελειότητας, του ρεαλισμού ή της ακριβολογίας, γιατί εν τέλει θα αποδειχθούν φρούδες οι ελπίδες σου. Ευνοούνται θέματα τέχνης και εθελοντισμού.

Η τύχη είναι με το μέρος σου αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου ενώ ίσως απογοητευτείς αν είσαι Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί επίσης να αγκυλωθείς σε φοβίες αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος γεννημένος στα τέλη στου 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχει μια υπέροχη μέρα, αν θυμάσαι ότι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν έχουν το καλύτερο του κάθε τι, απλά κάνουν το καλύτερο σε κάθε τι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved