Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

Η Πανσέληνος φέρνει στο φως ψέματα και μπερδέματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

~Πανσέληνος στους Ιχθύες~

Πρόσεχε την αλεπού και γεύσου τα, γλυκά σαν μέλι, σταφύλια! Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 04:38 τα ξημερώματα στο αφενός εύπιστο και ευεπηρέαστο και αφετέρου ρομαντικό, ευαίσθητο και καλλιτεχνικό ζώδιο των Ιχθύων. Από τη μία φέρνει στο φως ψέματα και μπερδέματα και από την άλλη προσφέρει τη δυνατότητα να γευτείς τη γλυκιά αίσθηση της αγάπης και της εσωτερικής γαλήνης ώστε η ψυχή σου να είναι απροσπέλαστη από κάθε κακό και κάθε υστεροβουλία. Ευνοούνται ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τον κόσμο του θεάτρου, της διακόσμησης, της μουσικής, της μόδας, του εσωτερισμού ή των κοινωνικών υπηρεσιών.

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα~

Η ζαλιστική ομορφιά του λάθους! Με την Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα και το χρήμα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που ορίζει τους πόνους και τα αισθήματα της ψυχής, η μέρα σε πολλές περιπτώσεις θα έχει σαν κέντρο της τα ζητήματα που αφορούν ή διαπραγματεύονται αισθηματικές ή οικονομικές ελπίδες και προσδοκίες, ψευδαισθήσεις και προδοσίες. Το δάκρυ της θλίψης, της θύμησης ή της συγκίνησης δεν θα μπορεί να κρυφτεί. Μια αίσθηση ευφορίας και ευχαρίστησης σαν γλυκός οίνος μπορεί να κυλήσει, χάρη σε εικαστικές εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, ποιητικές βραδιές και καλλιτεχνικά θεάματα. Για tailor made εμπειρίες διασκέδασης πάρε ιδέες εδώ.

~Ο Ερμής σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με το Δία~

STEFANIA 300

Ψάξε και θα βρεις! Τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και συνεργασιών, φόβοι και ανησυχίες μεταμορφώνονται σε ειδήσεις, νέα και εξελίξεις. Για να βρεθούν λύσεις χρειάζεσαι ιδέες όμορφες, θετικές και συμβιβαστικές.

Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του 2ου και 3ου δεκαημέρου ενώ προσοχή χρειάζεται αν είσαι Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα, αν γευτείς ό,τι δεν θέλει να σε μεθύσει αλλά να σε ευθυμήσει και κάνεις σωστή χρήση τόσο της φαντασίας όσο και της λογική σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved