Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

Σήμερα, πήγαινε κόντρα σε ό,τι σου στραγγίζει τα αποθέματα για προσπάθεια, ξεκόλλα από το αρνητικό, ιεράρχησε προτεραιότητες, πάρε αποφάσεις και όπου χρειάζεται κράτα αποστάσεις…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Μια εντελώς απρόβλεπτη Κυριακή! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ουρανού, που αγαπά το αναπάντεχο, το ξαφνικό, το τρελό και το εκκεντρικό, η σημερινή Κυριακή σου δεν θα είναι σαν τις άλλες. Η πορεία της ημέρας και των γεγονότων από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει κι εσύ να αιφνιδιαστείς, να εκπλαγείς, να σοκαριστείς ή να εκνευριστείς!

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη~

STEFANIA 300

Ο φόβος σε παγώνει η αγάπη σε ζεσταίνει! Το πρωί στις 08:31 η δημοφιλής, κοινωνική, προοδευτική Σελήνη συναντά τον σκοτεινό, περιοριστικό και φθοροποιό Κρόνο και ίσως επαφές, αλλαγές, αποκαλύψεις ή βλάβες να γίνουν αιτία για να κατσουφιάσεις. Το βράδυ στις 20:18 η Σελήνη συναντά τον καβγατζή και ευερέθιστο Άρη και ιδέες, ανατροπές και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις μπορεί να ανάψουν το φυτίλι που θα πυροδοτήσει εντάσεις και συγκρούσεις. Για να αντιμετωπίσεις το νοητικο-συναισθηματικό κρασάρισμα της μέρας που οι σεληνιακές όψεις υποδεικνύουν, πήγαινε κόντρα σε ό,τι σου στραγγίζει τα αποθέματα για προσπάθεια, ξεκουράσου, ξεκόλλα από το αρνητικό, ιεράρχησε προτεραιότητες, πάρε αποφάσεις, όπου χρειάζεται κράτα αποστάσεις και στρέψε τους προβολείς της ψυχής σου σε αυτήν που όλα τα διορθώνει... την αγάπη!

Άνεμος τύχης φυσά για σένα σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος και Ζυγός γεννημένος στο β' μισό του 2ου δεκαημέρου και στο 3ο δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Κυριακή αν δεν αφήσεις τη κακή σύνδεση του wi-fi στην επικοινωνία σου με τους άλλους και τη βλαβερή συναισθηματική ή νοητική ακτινοβολία κάποιων να σου χαλάσουν τη μέρα και πας πιο κοντά στην κεραία της αγάπης και ό,τι ανανεώνει το πνεύμα και το νου σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved