Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

«Τα πράγματα που με κάνουν διαφορετικό, είναι αυτά που με κάνουν αυτό που είμαι!».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Η καρδιά ακολουθεί νέο δρόμο! Ο χορός της καθημερινότητάς σου με τη Σελήνη από σήμερα στο αέρινο, απρόβλεπτο και κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου αλλάζει ρυθμούς με σένα να πετάς τη σκούφια σου για νέες γνωριμίες, όμορφη παρέα, έξυπνη επικοινωνία και αφήνοντας την καρδιά σου ανοιχτή και χωρίς φόβο στο καινούργιο, το απρόσμενο, το εκπληκτικό και το κεραυνοβόλο.

~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή~

Των εκπλήξεων και επαφών ο ταχυδρόμος! Η διάθεση σου θα ανανεωθεί ως το μεσημέρι από μηνύματα, συζητήσεις και διαδρομές καθώς στις 12:52, η ανανεωτική και διανοητική Σελήνη συναντά σε ευμενή όψη τον θετικό, κοινωνικό και ρομαντικό Ερμή στο Ζυγό.

~Σελήνη αντίθεση με Δία~

Συμπαντική συνομωσία με τη βούλα του απλοχέρη Δία! Τις βραδινές ώρες δεν χρειάζεται κοπιώδη αναζήτηση για χαρά, γνώση, επαφή και έρωτα καθώς η όψη Σελήνη – Δία που συμβαίνει στις 21:10 δείχνει συμπαντική συνομωσία για να τις βρεις και να τις ζήσεις εύκολα, γρήγορα και αληθινά και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις θα προκύψουν ουρανοκατέβατα... από το πουθενά!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα εκπληκτικό Σάββατο έχοντας ανοιχτά τα πανιά σου για νέους προορισμούς, διαφορετικές, παρεΐστικες και φιλικές συναναστροφές, ερωτικά ειδύλλια και κάθε τι που έχει τη σφραγίδα του ευχάριστα και όμορφα... ασυνήθιστου και ξεχωριστού.


Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved