Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

Σήμερα, σε πρακτικά θέματα ή καθήκοντα θα πρέπει να αποφύγεις τη σπατάλη χρόνου, ενώ στις σχέσεις σου πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα δεχτείς τη συμπεριφορά των άλλων...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Εσύ θέτεις τα όρια, εσύ βάζεις τον πήχη ψηλά ή χαμηλά! Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα ρυθμισμένος σε καλοκαιρινό mode όμως με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που συμβολίζει την πιο ψυχρή και απαιτητική εποχή του έτους θέματα που σχετίζονται με τον χειμώνα μπαίνουν στην ατζέντα του νου σου. Όσον αφορά την εργασία σου και πρακτικά θέματα ή καθήκοντα θα νιώσεις ότι σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις την σπατάλη του χρόνου σου ενώ στις σχέσεις σου αν και δεν μπορείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά των άλλων πολλά θα εξαρτηθούν από τι θα δεχτείς και τι όχι.

~Αφροδίτη στην Παρθένο 5/9 – 25/9~

STEFANIA 300

Οικονομικό συμμάζεμα και αισθηματικό συγύρισμα! Με την Αφροδίτη από σήμερα στο τακτικό ζώδιο της Παρθένου θα θελήσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα των σχέσεών σου και να σκουπίσεις ότι έχει παραμείνει κάτω από το χαλί συνεργασιών και επαφών σου, ιδιαίτερα αν είναι αιτία για να νιώθεις κόπωση ή διαρκώς ανικανοποίητος/η. Τάξη όμως ευνοείται να βάλεις και σε θέματα οικονομικά πάσης φύσεως. Η αποφυγή άχρηστων εξόδων, η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, οι ρυθμίσεις και η αποπληρωμή σε δόσεις θα φέρουν χαρά στο πορτοφόλι σου.
Από την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο ευνοείσαι ως τις 25/9, ιδιαίτερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος και Αιγόκερως. Ωστόσο ανεξαρτήτως ζωδίου πρόσεχε γύρω στις 10/9 τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και αισθηματικό λόγω της δυσαρμονική όψης με τον απατηλό Ποσειδώνα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος, ή Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός γεννημένος είτε στα τέλη του 2ου δεκαημέρου είτε το 3ο δεκαήμερο.

Φίλε του astrology.gr, ανεξαρτήτως ζωδίου, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή αν κάνεις πράξεις που θα μιλούν πιο ηχηρά από τα λόγια και αναγνωρίσεις τις σχέσεις στη ζωή σου που... αξίζουν πραγματικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved