Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

Ένα «ξύπνημα» μπορεί να γίνει αιτία για να λειτουργήσεις θετικά για το συλλογικό καλό ή να φέρεις σημαντικές μεταμορφώσεις σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Στο δρόμο της γνώσης και της χαράς! Με τη Σελήνη για δεύτερη μέρα στο θετικό και περιπετειώδη Τοξότη, το βλέμμα σου είναι στραμμένο αφενός σε θέματα που σχετίζονται με εκπαίδευση και εξωτερικό και αφετέρου σε εκδρομές, μετακινήσεις και ευχάριστες ενασχολήσεις. Ευνοούνται επαφές με αθλητές και προπονητές, μαθητές και δασκάλους, οδηγούς και επιβάτες, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή έχουν σχέση με τη δικαιοσύνη. Επίσης, η μέρα προσφέρεται για αγορές ταξιδιωτικού εξοπλισμού ή σχολικών ειδών.

~Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Αλλάζοντας όψη και μορφή προς το καλύτερο! Με τον Ήλιο στο εργατικό και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου σε ευμενή όψη με τον ισχυρό και μεταμορφωτικό Πλούτωνα που βρίσκεται στον επίμονο Αιγόκερω ευνοούνται αλλαγές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Ένα «ξύπνημα» μπορεί να γίνει αιτία για να λειτουργήσεις θετικά για το συλλογικό καλό ή να φέρεις σημαντικές μεταμορφώσεις σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα.
Ιδιαίτερα θετικά από την αναμορφωτική επιρροή της ευμενούς όψης Ηλίου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι είτε Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος είτε Ιχθύς και Σκορπιός και έχεις γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου.

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα επικοινωνώντας, ανταλλάσοντας μηνύματα και κάνοντας πράγματα που μπορούν να αλλάξουν ριζικά την ποιότητα της ζωής σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved